Algol Trehab: porrashissit Suomessa

Stannah-porrashissien virallinen jälleenmyyjä Suomessa

Algol Trehab on kansainvälinen lääkinnällisten laitteiden, tarvikkeiden ja näihin liittyvien palvelujen toimittaja. Vuonna 1899 perustettu Algol Trehab on markkinajohtaja, jolla on vahva maine luotettavana toimittajana, joka pyrkii aina löytämään asiakkailleen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Työskenneltyään läheisessä yhteistyössä sairaaloiden, laboratorioiden ja terveyskeskusten kanssa Algol Trehab on kertynyt kattava kokemus liikkumisratkaisuista. Lisäksi he tarjoavat nopean ja ammattitaitoisen huoltopalvelun kaikille myymilleen tuotteille, mukaan lukien varaosien toimittamisen asiakkaiden laitteisiin.

Algol Trehab yhteistyö Stannahin kanssa on mahdollistanut korkealuokkaisten liikkumisratkaisujen, kuten porrashissien, tarjoamisen asiakkaille, jotka haluavat säilyttää riippumattomuutensa ja vapauden liikkua omassa kodissaan. Jokainen Stannah-tuote on suunniteltu erityisesti kyseisen asiakkaan tarpeisiin. Tämä periaate sopii erinomaisesti Algol Trehab näkemykseen, että liikkumisratkaisut on räätälöitävä käyttäjän tarpeita vastaaviksi.

Algol Trehab ystävällinen myyntitiimi auttaa sinua porrashissin ostossa koko ostoprosessin ajan aina ensimmäisestä soitostasi asennukseen asti. He ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi, olipa kyse sopivan tuotteen valitsemisesta tai kartoituskäynnin varaamisesta kotiisi.

Algol Trehab on myönnetty Stannahin Certificate of Excellence -todistus, joka takaa Algol Trehab toimivan Stannahin jälleenmyyjiltään vaatiman ohjelman mukaisesti ja panostavan korkeatasoiseen koulutukseen ja turvallisuusjohtamiseen. Algol Trehab teknikot ja johtotiimi ovat käyneet kaksivuotisen koulutuksen ja ylläpitävät tietojaan Stannahin ulkoisten auditointivaatimusten mukaisesti.

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että kaikki työt, olipa kyse asennuksesta tai laitteiden huollosta, suoritetaan korkeimpien vaatimusten mukaisesti.

Kokeile itse. Soita heille nyt, ja katso, kuinka nopeasti porrashissisi on asennettuna paikoillaan.

Algol Trehab toimipaikka:

Karapellontie 6 (P.O. Box 13)
FI-02611 Espoo, Finland