Ohjeita porrashissin ostamiseen

Kuinka varmistan, että saan tarpeitani vastaavan ratkaisun?

Voidaksemme arvioida sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, meidän on kartoitettava sinun tarpeesi ja portaikkosi. Jaamme porrashissin ostamisen kolmeen yksinkertaiseen vaiheeseen, joiden jälkeen voit taas liikkua vapaasti koko kodissasi.

Kuinka ostan Stannah-porrashissin?

Käytämme helppoa 3-vaiheista prosessia porrashissin ostamiseen.

1) Kartoitus

Ensimmäinen vaihe on maksuton porraskartoitus. Siinä asiantuntijamme mittaa portaikkosi ja kartoittaa sinun tarpeesi.

2) Hinta-arvio

Sen jälkeen kun portaasi on mitattu, pääset päättämään tuolisi yksityiskohdista: malli, väri ja ominaisuudet. Tämän jälkeen asiantuntijamme antaa sinulle hinta-arvion, joka ei sido sinua mitenkään.

3) Asennus

Ennen kuin huomaatkaan asentajamme sopivat kanssasi asennusajankohdasta. He saapuvat ajallaan ja jättävät poistuessaan kotisi yhtä siistiksi kuin se oli heidän tullessaan. Asennus käy nopeasti ja on ohi muutamassa tunnissa.
Pyydä nyt maksuton hinta-arvio

Assessment for a stairlift

Porrashissin ostamisen säännöt

Porrashissin ostaminen ei ole jokapäiväinen asia. Omien toiveiden ja tarpeiden kartoittaminen ei ole helppoa. Sen vuoksi olemme kehittäneet muutamia yksinkertaisia sääntöjä, jotka sinun olisi hyvä huomioida ostaessasi porrashissiä.

Älä osta porrashissiä ilman asiantuntijan neuvoja

Mahdollisimman turvallinen ja kompakti porrashissi on valmistettu portaidesi mukaan. Sinulle räätälöity porrashissi sopii täydellisesti kotiisi ja portaisiisi ja noudattaa turvallisuusmääräyksiä.

Virallinen jälleenmyyjämme Algol Trehab ottaa tarkat mitat portaikostasi, joten valmistamamme porrashissi sopii portaisiisi millimetrilleen.


Varmista, että porrashissi vastaa myös sinun tarpeitasi

Porrashissin ostamisessa ei ole kyse pelkästään portaista. Kyse on sinusta ja sinun tarpeistasi, joissa porrashissi sinua auttaa.

Kartoituskäynnin aikana asiantuntijamme tekee käyttäjäarvion ja kartoittaa ominaisuudet, jotka sopisivat parhaiten sinun tarpeisiisi. Tämä tekee porrashissistäsi mahdollisimman mukavan käyttää.


Valitse luotettava toimija

Varmista, että valitset porrashissivalmistajan, jonka toiminta vastaa sekä kansallisia että kansainvälisiä standardeja. Ison-Britannian terveydenhuoltoalan yhdistys, British Healthcare Association, edellyttää, että asiakaspalvelumme vastaa asiakkaidemme tarpeita ja jopa ylittää ne. Which? puolestaan varmistaa, että asiakkaat saavat juuri sellaisen tuotteen tai palvelun kuin on luvattu.

Varmista, että valitsemasi yritys on saanut tunnustusta virallisilta järjestöiltä tutustumalla heidän saamiinsa tunnustuksiin.


Ota selvää, mitä hinta sisältää

Kun saat meiltä hinta-arvion, se sisältää aina seuraavat:

  • Maksuton kartoituskäynti kotonasi
  • Porrashissi, joka on valmistettu sinua ja kotiasi varten
  • Nopea, helppo ja siisti porrashissin asennus
  • 2 vuoden kattava takuu, sisältäen huoltopalvelun

Älä osta porrashissiä, jos sinulla on yhä avoimia kysymyksiä

Varmista, että saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi, ennen kuin ostat porrashissin. Haluamme, että teet oikean päätöksen itsesi kannalta.

Voit soittaa meille milloin tahansa sinulla on kysyttävää, ja autamme sinua mielellämme.


Tutustu tarjontaan

Kartoita aina kaikki mahdollisuudet, kysele eri yrityksistä ja kiinnitä huomiota pikkuasioihin, jotta voit olla varma, että tiedät, mitä sinulle tarjotaan. Tutustu tarjontaan ennen päätöksen tekoa ja varmista, että valitset sinun ja kotisi kannalta oikean porrashissin.


Varmista aina takuu

Kaikissa Stannahin porrashisseissä on 2 vuoden takuu. Haluamme, että voit olla huoleti ja luottaa ostokseesi.


Tutustu huoltopalvelun ehtoihin

Stannahin takuu sisältää huoltopalvelun. Se toimii kaikkialla Suomessa. Älä tyydy vähempään.

Sinun täytyy voida olla varma, että jos jotain menee vikaan porrashississäsi, me olemme apunasi. Aina kun tarvitset.

Pyydä maksuton hinta-arvio