Saamamme tunnustukset

Kokonaisvaltaista toimintaa. Uskomme, että voimme tuottaa parasta mahdollista palvelua vain, jos loistamme kaikilla osa-alueilla.

Olemme ylpeitä voidessamme olla yritys, johon voit luottaa. Noudatamme korkeimpia kansainvälisesti tunnustettuja standardeja. Kaiken toimintamme tavoitteena on tuottaa sinulle parasta mahdollista palvelua.

Saamamme tunnustukset osoittavat, että tarjontamme on paljon muutakin kuin valmistamamme tuotteet. Tiedämme, että erinomainen palvelu on mahdollista vain toimimalla kokonaisvaltaisesti. Toimintamme periaatteita ovat kestävä kehitys, eettiset toimintatavat, reilu kauppa sekä terveys ja turvallisuus. Meille on tärkeää loistaa kaikilla osa-alueilla.

Toimintatapamme on saanut myös runsaasti tunnustusta. Alta näet saamamme tunnustukset ja organisaatiot, joihin kuulumme.

ISO-sertifikaatit

ISO (International Organization for Standardization) on itsenäinen organisaatio, joka ei toimi minkään hallituksen alaisena. Organisaatio tuottaa kansainvälisiä standardeja, jotka varmistavat toimivuuden. Standardeissa määritellään yritysten laatu, turvallisuus ja tehokkuus.

Stannah on saanut seuraavat sertifikaatit:

 • Toiminnan laadunhallinta

(ISO 9001 -sertifikaatti)

 • Organisaation ympäristöjohtamisjärjestelmä

(ISO 14001 -sertifikaatti)

Brittiläisen standardin mukainen työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä

(BS OHSAS 18001 -sertifikaatti)

Kansainväliset standardit paitsi varmistavat, että toimintamme noudattaa kaikilta osiltaan asiantuntijoiden määrittelemiä toimintatapoja, ne myös helpottavat vapaata ja reilua maailmanlaajuista

stannah iso certification

CE-merkki

Tuotteillamme on CE-merkki. Se kertoo sinulle, että me noudatamme Euroopan terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelulainsäädäntöä.

Porrashissien osalta tämä tarkoittaa, että turvaominaisuuksien on sisällettävä seuraavat:

 • hissin nopeutta rajoittava laite
 • sähköiset turvalaitteet (kytkimet)
 • iskunvaimentimet

Täyttämällä lain vaatimukset varmistamme, että tuotteemme ovat niin turvallisia kuin mahdollista.

Hissiteollisuusyhdistys LEIA (Lift and Escalator Industry Association)

LEIA on yhdistys, joka edustaa hissejä toimittavia, asentavia ja huoltavia yrityksiä. Yhdistys varmistaa, että jokaisella yrityksellä on ammattitaitoiseen ja pätevään toimintaan tarvittava

 • henkilöstö
 • toimitilat
 • kokemus
 • tekninen tietämys
 • johtamisjärjestelmät.

LEIAn jäsenyrityksenä noudatamme eurooppalaisia ja kansainvälisiä teknisiä standardeja, joten voit olla varma, että kaupantekotapamme on oikeasti

Stannah - Lift and Escalator Industry Association (LEIA)

Buy with Confidence – luotettavaa ostamista

Buy with Confidence -ohjelman tarkoituksena on tarjota asiakkaille luettelo yrityksistä, jotka ovat sitoutuneet reilun kaupan periaatteisiin. Voidakseen osallistua ohjelmaan yrityksen on käytävä läpi perusteelliset tarkastukset, muun muassa valitushistorian osalta.

Yrityksemme hyväksyminen osaksi ohjelmaa osoittaa, että noudatamme reilun kaupan periaatteita. Mikä tärkeintä me olemme sitoutuneet ohjelman käytäntöihin ja tavoitteemme on aina kohdella asiakkaitamme äärimmäisen kunnioittavasti.

Stannah Buy with Confidence Scheme

Ison-Britannian terveydenhuoltoalan tuotetoimittajien yhdistys BHTA (British Healthcare Trades Association)

BHTA on Ison-Britannian vanhin ja suurin terveydenhuoltoalan yhdistys. Sitoutuessamme tähän yhdistykseen allekirjoitimme heidän sääntönsä, joita valvoo kauppastandardijärjestö Chartered Trading Standards Institute (CTSI). Sääntöjen mukaisesti asiakaspalvelumme taso ylittää selvästi lainmukaiset velvollisuutemme.

BHTA seuraa jäsentensä toimintaa varmistaakseen, että korkeita standardeja noudatetaan ja että asiakkaiden tarpeet ylitetään.

Stannah - British Healthcare Trades Association (BHTA)

Which? Trusted Traders.

Which?, täysin itsenäinen kuluttajien puolestapuhuja, on kehittänyt ohjelman, jonka avulla kuluttajat voivat löytää luotettavia yrityksiä. Päästäkseen luotettavien kauppiaiden ohjelmaan yrityksistä varmistetaan eri osa-alueet mm. seuraavilla menetelmillä:

 • Henkilökohtaisilla arvioinneilla
 • Tarkastamalla yrityksen luottotiedot
 • Menneiden asiakkaiden palautteesta
 • Arvioimalla liiketoiminnan prosesseja
 • Analysoimalla asiakaspalvelua ja valitusten käsittelyprosessia

Which? on arvioinut näiden kaikkien osa-alueiden yltävän vaaditulle tasolle ja Stannah voikin olla ylpeä ollessaan ensimmäinen Ison-Britannian porrashissien valmistaja, joka on saanut Trusted Traders -tunnustuksen. Jokaisessa Which?-asiakasarviossamme sanotaan, että he suosittelisivat meitä, ja meidän kokonaisarviomme on 5/5 heidän verkkosivullaan.

Stannah - Which? Trusted Traders

Green Apple -tunnustus

Green Apple -tunnustuksilla tunnistetaan, palkitaan ja edistetään ympäristön kannalta parhaita käytäntöjä ympäri maailman. Stannah on saanut tämän tunnustuksen vuonna 2014 uudesta tuotepakkauksestaan.

Meille on tärkeää kunnioittaa vastuutamme yrityksenä toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Me haluamme huomioida tulevan ja teemme oman osamme paremman tulevaisuuden puolesta.

Stannah - The Green Apple Award winner

Kuningattaren yrityspalkinnot

Kuningattaren yrityspalkinnot myönnetään merkittävistä saavutuksista Ison-Britannian yrityksille seuraavissa luokissa:

 • Innovaatiot
 • Kansainvälinen kauppa
 • Kestävä kehitys
 • Mahdollisuuksien edistäminen sosiaalisen liikkuvuuden avulla

Stannah on saanut Kuningattaren yrityspalkinnon 4 kertaa viimeisten 30 vuoden aikana sekä vientimenestyksestä että kansainvälisestä kaupasta. Tämä on osoitus yrityksemme sitoutumisesta laajentua kansainväliseksi yritykseksi, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden ikääntyä omassa kodissaan mukavasti ja turvallisesti.

Stannah - The Queen's Awards for Enterprise

MBE-kunniamerkki Ison-Britannian valmistusteollisuuden palveluista

Vuonna 2017 Stannahin toimitusjohtajat Brian ja Alan Stannah saivat Ison-Britannian hallitsijan myöntämän MBE-arvomerkin Britannian valmistusteollisuudelle tekemistään palveluista. Tämä arvomerkki antoi tunnustusta näille kahdelle veljekselle, jotka ovat Stannahin tunnetuimman tuotteen eli Stannah-porrashissien kehittäjä. Kunniamerkki on valtava kunnia, sillä se on samalla tunnustus palveluista yhteisölle ja siitä merkittävästä vaikutuksesta, joka sekä veljeksillä että tuotteella on ollut paitsi paikallisesti myös yli 40 maassa ympäri maailman.

MBE for Services to British Manufacturing

10 RoSPA Gold Medal -tunnustusta

Stannahin hissiryhmittymä sai 10. peräkkäisen RoSPAn (Royal Society for the Prevention of Accidents) kultaisen mitalin työterveydestä ja turvallisuudesta vuonna 2018. RoSPA-tunnustukset jaetaan sitoutumisesta jatkuvaan onnettomuuksien ehkäisytyöhön ja terveyden parantamiseen työpaikalla. Tämä tunnustus kertoo Stannahin sitoutumisesta ylläpitämään erinomaisia terveys- ja turvallisuustilastoja 10 peräkkäisen vuoden ajan.

rospa gold medal