Valikoimamme


safe way to climb stairscolor options for stairlifts stannahremote control for stairlifts
Muut mallit
>

Porrashissit suoriin portaikkoihin
Selkeisiin, suoriin portaisiin

Porrashissi on kätevä ja elegantti ratkaisu, joka auttaa kulkemaan suorissa portaissa vaivatta.

Porrashissin ansiosta portaat ovat jälleen vain osa taloa, jota ei edes tarvitse ajatella. Pääset liikkumaan turvallisesti ja itsenäisesti, ja tunnet olosi hyväksi omassa kodissasi.

Maksuton esite

Tilaa nyt maksuton esite, se ei sido sinua mitenkään.

Maksuton esite

Tilaa esite nyt

Pyydä nyt maksuton hinta-arvio.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Pyydä nyt maksuton hinta-arvio.

Sijoitus tulevaisuuteen

Porrashissin avulla voit saada itsenäisyytesi takaisin pitkäksi aikaa. Porrashissimme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Ostaessasi porrashissin teet sijoituksen tulevaisuuteen ja mahdollistat kotona asumisen vielä pitkään. Samalla takaat läheisillesi mielenrauhan. Enää heidän ei tarvitse murehtia turvallisuutesi vuoksi.

Sopiiko suoran portaikon porrashissi portaisiini?

Suurimmassa osassa tapauksista tämä on hyvä valinta. Voimme asentaa porrashissin lähes mihin tahansa suoriin portaikkoihin:

  • Kummalle tahansa puolen portaita, kumpi on tarkoitukseen sopivampi.
  • Pitkiin portaisiin, joiden kiipeäminen olisi työlästä.
  • Jopa portaikkoihin, joissa on lämpöpatteri tai ovi suoraan portaiden ala- tai yläpäässä. Porrashissimme voidaan mukauttaa kotisi tarpeisiin.

Turvallisuus on helpompaa kuin koskaan

Stannah-porrashissit ovat tunnettuja innovatiivisista omaisuuksistaan ja modernista muotoilustaan. Toisin sanoen ne on helppo mukauttaa kotiisi ja tarpeisiisi sopiviksi, ja ne ovat erinomaisen mukavia käyttää.

Kun haluat käyttää porrashissiä, laske vain istuin ja käsituet alas ja laske jalkatuki joko kätevällä vivulla tai hanki lisävaruste, joka yhdistää jalkatuen istuimeen. Tällöin jalkatuki laskeutuu automaattisesti laskiessasi istuimen alas.

Voit myös lisätä automaattisen tuolin kääntömekanismin porrashissiisi, jos haluat lisäturvaa. Kun saavut portaiden yläpäähän, kääntömekanismi kääntää tuolin automaattisesti ylätasanteelle ja siirtyminen käy helposti. Tuoli on esteenä sinun ja portaiden välissä ja estää sinua kaatumasta takaisin. Näin siirtyminen tuolista pois on turvallista myös portaiden yläpäässä.

Olemme aina lähelläsi

Asutpa missä tahansa Suomessa, porrashissisi valmistetaan tiukimpien terveys- ja turvallisuusmääräysten mukaisesti EU:n alueella.

Katso kaikki porrashissimallimme suoraan portaikkoon.

Selaile portaikkoosi sopivia Stannah-porrashissien eri malleja, ja löydä parhaiten tarpeitasi vastaava malli tai suunnittele oma porrashissisi.

Haluatko mieluummin saada maksuttoman esitteen?

Haluatko mieluummin saada maksuttoman esitteen?

Suorien portaikkojen porrashissien edut

Olemme valmistaneet porrashissejä yli 40 vuotta. Tänä aikana olemme kehittäneet niistä markkinoiden turvallisimpia ja mukavimpia. Pienet asiat ovat ratkaisevan tärkeitä.

Ei muutoksia rakenteisiin, ei sotkua

Porrashissimme asennetaan portaisiin, ei seinään. Näin ne ovat maksimaalisen turvallisia eikä niiden asennus vahingoita taloa. Lisäksi asennus käy nopeasti.

rail on stairs

Kapeat kiskot vievät vähän tilaa

Hissiemme kiskot ovat kapeampia kuin luulet. Niitä tuskin huomaa portaista, ja ne jättävät runsaasti tilaa portaikkoon muiden käyttäjien kulkemiselle.

Nopea toimitus ja asennus

Stannah on johtava porrashissien valmistaja, joka toimittaa porrashissejä yli 40 maahan. Kun olet tehnyt tilauksen, voit olla varma, että saat porrashissisi nopeasti. Asennus sujuu alle vuorokaudessa ilman kajoamista rakenteisiin.

Täysin mukautettavissa tarpeidesi mukaan

Kisko räätälöidään portaiden mukaan, mutta tuolin voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaiseksi. Pienet asiat voivat parantaa viihtyisyyttä huomattavasti ja me haluamme tarjota sinulle juuri niitä.

Tehty kotiisi sopivaksi

Vietettyäsi kotonasi vuosia tai vuosikymmeniä olet tehnyt siitä oman näköisesi. Voit nyt tehdä saman porrashissillesi ja valita itsellesi sopivan värin ja verhoilun.

Helppo taittaa kokoon

Porrashissi taittuu siististi syrjään yhdellä painalluksella – kaikki osat taittuvat automaattisesti istuimen mukana. Näin sinun ei tarvitse kyykistyä nostamaan jalkatukea pois tieltä.

scroll left button

Lue lisää

scroll right button