Porrashissin hinta

Kuinka paljon porrashissi maksaa?

Porrashissin hinta riippuu tarpeistasi. Jokainen porrashissi on erilainen, koska jokainen koti on erilainen. Portaikot eivät ole samanlaisia eivätkä myöskään niitä käyttävät ihmiset. Me valmistamme porrashissejä, jotka räätälöidään vastaamaan tarpeitasi ja kotiasi.

Porrashissi sijoitetaan:

Porrashissin hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • Kuinka pitkä kisko tarvitaan?
 • Onko kyseessä suorat vai kaarevat portaat?
 • Kuinka monta mutkaa portaikossa on?
 • Kuinka monta porrasta portaikossa on?
 • Mikä tuoli sopii parhaiten sinulle ja sinun tarpeisiisi?
 • Tarvitseeko porrashissillä päästä yhteen vai useampaan kerrokseen?
 • Haluatko lisävarusteita kuten automaattisen tuolin kääntömekanismin?
 • Onko porrashissin tiellä ovia tai vastaavia esteitä?

Osa näistä tekijöistä ovat valittavissasi, osa riippuu kodistasi ja portaistasi. Porrashissien asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat varusteet ja antavat hinta-arvion sinun tarpeisiisi räätälöidystä porrashissistä. Millainen hissi sopii parhaiten sinun kotiisi? Mikä vastaa juuri sinun tarpeitasi? Millainen hissi auttaa sinua säilyttämään riippumattomuutesi niin, etteivät portaat ole enää ongelma?

Varaa nyt kartoituskäynti asiantuntijaltamme ja kuule, millainen hissi sopii sinulle parhaiten. He antavat sinulle kaikki kaipaamasi tiedot.

Pyydä maksuton hinta-arvio

Olemme auttaneet yli 750 000 ihmistä ympäri maailman liikkumaan vapaasti omassa kodissaan. Oletko sinä seuraava?

Porrashissi on sijoitus tulevaisuuteen.

Porrashissin hintaa pohdittaessa sitä kannattaa verrata hintaan, jonka toiseen asuntoon muuttamisesta joutuisi maksamaan. Porrashissin ansiosta voit asua omassa kodissasi pidempään tuttujen ihmisen ympäröimänä. Näin voit käyttää portaiden kulkemiseen käyttämäsi voimat johonkin, joka tekee sinut onnelliseksi.

Olemme valmistaneet hissejä jo yli 150 vuoden ajan ja olleet johtava porrashissitoimittaja jo yli 40 vuoden ajan. Kokemuksemme auttaa meitä valmistamaan markkinoiden parhaita tuotteita, jotka auttavat sinua asumaan omassa kodissasi pidempään.

Porrashissejä pidetään toisinaan luksustuotteina. Kuitenkin kun suhtautat porrashissin hankinnan elämänlaatuun, tajuat kuinka välttämätön hankinta se on.

Pyydä jo tänään maksuton hinta-arvio

Ensiluokkaiset ja taloudelliset vaihtoehdot

Usein ihmisten harkitessa porrashissin hankintaa he haluavat tietää, mitä vaihtoehtoja heillä on. Tämä koskee sekä hintaa että laatua. Tässä me voimme auttaa sinua. Stannah-porrashissit ovat markkinoiden laadukkaimpia. Me valvomme porrashissiemme valmistusprosessia alusta loppuun saakka. Porrashissivalikoimastamme löytyy usean eri hintaluokan porrashissejä erilaisilla lisävarusteilla, mutta voit olla varma, ettemme koskaan tingi laadusta, sillä sinun turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat meille kaikkein tärkeintä. Me emme jaottele porrashissejämme korkealuokkaisiin ja taloudellisiin vaihtoehtoihin, sillä me haluamme aina tarjota parasta mahdollista laatua parhaaseen hintaan. Minkä tahansa porrashissin valitsetkin, voit olla varma, että se on valmistettu mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi hyödyntäen kaikkea sitä kokemusta ja tutkimustyötä, jonka olemme tehneet. Lisäksi porrashissimme mukautetaan lisävarusteineen aina kotiisi sopiviksi.

Premium chairs stannah
scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Porrashissit sisäportaisiin

Starla-porrashissi

Starla-porrashissi on helposti mukautettavissa sisustukseen sopivaksi. Elegantti valinta, joka auttaa sinua säilyttämään riippumattomuutesi.

stannah starla model

Siena-porrashissi

Siena on Stannahin suosituin porrashissi. Tyylikäs ja kätevä malli, joka sopii kapeisiinkin portaikkoihin.

stannah siena
scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Yksi hinta, ei piilokuluja.

Saatat olla huolissasi piilokuluista. Hyviä uutisia: niitä ei ole. Kartoituskäynnin päätteeksi saamasi hinta-arvio sisältää kaikki kulut. Ja me todella tarkoitamme kaikki. Alkaen kartoituskäynnistä kotonasi aina 2 huoltokäyntiin, jotka sisältyvät porrashisseille myöntämäämme 2 vuoden takuuseen.


Kuinka paljon porrashissin käyttö maksaa?

Lisää hyviä uutisia: porrashissin käyttö vuodessa maksaa vähemmän kuin kahvin keitto.


Kuinka paljon porrashissin asennus maksaa?

Asennus sisältyy hintaan.

Meidän mielestämme porrashissin valmistus on vain puoliksi tehty työ. Saat riippumattomuutesi takaisin vasta kun porrashissi on turvallisesti asennettu paikoilleen. Siksi asennus sisältyy hinta-arvioon. Me emme jätä mitään puolitiehen.

Lisäksi kun me hoidamme asennuksen itse, voimme olla varmoja, että porrashissisi on mahdollisimman turvallinen. Näin varmistamme, että tehtaalla suorittamamme laatutarkastukset pätevät myös sinun kodissasi.

Eikä tässä vielä kaikki. Antamamme hinta-arvio sisältää kaikki seuraavat:

 • Juuri sinulle räätälöidyn porrashissin hinnan
 • Nopean ja siistin porrashissin asennuksen kotiisi
 • Kaiken tarvitsemasi avun ja neuvon puhelimitse tai henkilökohtaisesti
 • Kattavan 2 vuoden takuun, johon sisältyy huoltopalvelu

Tavoitteemme on parantaa elämänlaatuasi. Tämän vuoksi emme halua antaa sinulle väärää tietoa, vaan tarjoamme aina yhden hinnan, joka kattaa kaiken.


Käytetyt porrashissit

Emme suosittele käytetyn porrashissin ostamista mistään muualta kuin porrashissien valmistajalta. Stannahin kunnostetut porrashissit voivat olla etsimäsi vaihtoehto. Uusia porrashissejä halvemmat kunnostetut porrashissit saavat yhtälailla Stannahilta takuun sinut turvassa kotonasi, mutta vain halvemmalla hinnalla.


Pyydä nyt maksuton hinta-arvio

Emme anna porrashissistä hinta-arviota verkossa, koska se ei olisi tarpeeksi tarkka. Meidän on kartoitettava liikkuvuustarpeesi, jotta voimme neuvoa sinua räätälöidysti tarpeidesi mukaan.

Pyydä maksuton hinta-arvio