Porrashissin asennus ei vaadi muutoksia rakenteisiin

Asennus onnistuu yhdessä päivässä, ilman sotkua ja hälinää.

JATKA LUKEMISTA

Ei rakennustöitä? Kuinka porrashissi oikein asennetaan?

Porrashissi kiinnitetään portaisiin, ei seinään. Näin ollen siitä ei koidu vahinkoa seinille ja asennus häiritsee elämääsi vain hyvin vähän. Porrashissin asentamiseen ei tarvita rakennuslupaa, sillä rakenteisiin ei tarvitse tehdä muutoksia.
Katso video


Mitä tapahtuu porrashissiä asennettaessa?

Itse asennus vie yleensä muutaman tunnin. Se on nopea ja helppo prosessi, joka ei aiheuta suurta häiriötä kodissasi.

Voit asua normaalisti kodissasi koko asennuksen ajan ja halutessasi seurata asentajien työskentelyä. Ainoa rajoittava asia voi olla pöly, jos olet sille erityisen herkkä. Jos näin on, sinun ei ehkä kannata oleskella liian lähellä portaita asennuksen aikana, sillä joudumme poraamaan muutaman reiän. Tämä kestää kuitenkin hyvin vähän aikaa.

Keskimääräinen porrashissin asennukseen kuluva aika on:

5 tuntia

Valmistamiemme porrashissien toimitus sisältää muutakin kuin avaimet käteen -toimituksen. Haluamme aina varmistaa, että olet 100 % varma porrashissisi luotettavuudesta ja mukavuudesta ja osaat käyttää sitä, ennen kuin poistumme kotoasi.

Me emme jätä mitään puolitiehen.

stannah Play

Mitä tapahtuu kun porrashissi on asennettu?

Kun asentajamme poistuu paikalta, kotisi on yhtä siisti kuin hänen tullessaan. Ainoa ero on tuolihissi, jonka ansiosta pääset jälleen käyttämään portaitasi.

Asennuksen jälkeen

Mitä tapahtuu kun porrashissi on asennettu?

Kun asentajamme saavat porrashissisi asennettua, he näyttävät sinulle, kuinka se toimii. He varmistavat, että osaat käyttää uutta porrashissiäsi täysin turvallisesti ja mukavasti, ja poistuvat paikalta vasta kun olet oppinut hissin käytön.

Yllätyt, kuinka hyvin uusi hissisi sopii sisustukseesi ja kuinka vähän tilaa se vie portaista, kun tuoli on taitettu siististi kokoon.

Tukipalvelu

Mitä tapahtuu kun asentajat ovat poistuneet?

Ostaessasi Stannah-porrashissin saat samalla tukipalvelun. Olemme aina valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Asentajamme näyttävät sinulle, kuinka porrashissi toimii ennen kuin he poistuvat kotoasi, mutta jos sinulla on vielä kysyttävää tämän jälkeen, voit milloin tahansa soittaa meille.

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tiimimme tuntee erinomaisesti tuotteemme ja osaa useissa tapauksissa vastata sinulle heti puhelimessa. Jos tämä ei onnistu, tulemme käymään luonasi. Meillä on asiantuntijoita Kuopiossa ja Hyvinkäällä valmiina auttamaan sinua. Asuitpa missä tahansa Suomessa, he tulevat luoksesi.

scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Mitä valmistelutoimia minun tulee tehdä ennen porrashissin asennusta?

Ennen kuin asentajat tulevat, sinun kannattaa poistaa mahdolliset esteet portaikostasi. Kartoituskäynnin yhteydessä on kirjattu ylös mahdolliset kiinteät esteet kuten ikkunalaudat, mutta jos porrashissin asennuspaikalla on huonekasveja tai valokuvia, poista ne ennen asentajan saapumista.

Jos pelkäät asennuksen aiheuttavan vahinkoa kodillesi, voit ottaa portaistasi valokuvan ennen asennusta saadaksesi mielenrauhaa. Asentajamme ovat aina erittäin huolellisia ja siistejä, ja ainut asia, joka on muuttunut heidän lähdettyään, on kotiisi asennettu porrashissi.

Ainut vaatimus porrashissin asennukselle on pistorasia portaikon läheisyydessä porrashissin kytkemistä varten (tämä varmistetaan kartoituskäynnin yhteydessä). Porrashissi toimii akuilla, mutta pistorasialiitäntä varmistaa akkujen jatkuvan latautumisen. Sähkökatkon sattuessa et jää jumiin portaisiin, vaan hissisi toimii entiseen tapaan turvallisesti.

Tavoitteenamme on toimittaa ja asentaa porrashissisi mahdollisimman nopeasti, jotta sinun ei tarvitse pelätä portaiden kulkemista eivätkä portaat pääse rajoittamaan elämääsi. Heti kun teet tilauksen, me pyrimme sopimaan sinulle sopivimman asennusajankohdan ja asentamaan uuden hissisi, jonka ansiosta voit jälleen elää muista riippumatta.

Pyydä maksuton hinta-arvio