Miksi tarvitaan kartoituskäynti porrashissiä ostettaessa?

Koska porrashissin tulee sopia tarpeisiisi ja portaisiisi.

Stannah-porrashissit valmistetaan kestämään vuosikymmeniä, ja ne räätälöidään vastaamaan täydellisesti tarpeitasi ja portaikkoasi. Hyödynnämme viimeisintä tekniikkaa kiskojen mitoittamisessa millimetrin tarkasti ja testaamme jokaisen porrashissimme perusteellisesti. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme voidaksemme tehdä porrashissistäsi turvallisemman, mukavamman ja helppokäyttöisemmän.

Saat tietoa vaihtoehdoistasi

Porrashissi ei ole jokapäiväinen ostos. Onkin vaikea tietää, mitä oikeastaan tarvitsee. Jälleenmyyjämme Algol Trehab asiantuntijat on koulutettu tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja he tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa maksutta. Emme painosta sinua ostamaan millään tavoin. Jos kuitenkin päätät hankkia Stannah-porrashissin, voit olla varma, että sinulle on tarjottu kaikki tarpeellinen tieto, ja että saamasi tarjous sinulle parhaiten sopivasta porrashissistä perustuu rehelliseen arvioon tilanteestasi.

Kartoituskäynnin hyödyt

Ainut tapa tarjota sinulle henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa on tavata sinut henkilökohtaisesti ja nähdä tarpeesi ja portaasi. Kotikäynnin aikana jälleenmyyjämme Algol Trehab asiantuntija näkee, millä tavoin portaat haittaavat liikkumistasi ja etsii sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Asiantuntija mittaa portaikkosi ja kertoo, voiko niihin asentaa porrashissin. Jos asentaminen on mahdollista, pääset päättämään sinulle parhaiten sopivasta porrashissimallista.

Soita Algol Trehab ja varaa porraskartoitus. Se on ensimmäinen askel kohti sujuvampaa liikkumista.

Henkilökohtaista neuvontaa:

Jälleenmyyjämme porrashissien asiantuntijat on koulutettu tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja he tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa maksutta.

1. Selvitä, millainen kisko sopii kotiisi

Porrashissin tarvitsema kisko riippuu portaistasi. Jos portaikossasi on mutkia, käänteitä tai kaarteita, tarvitset kaarevan kiskon, joka valmistetaan myötäilemään jokaista portaikkosi kaarretta. Jos portaikkosi on suora, kisko valmistetaan tarkalleen portaikkosi mittojen mukaan.

Kotiisi saapuva porrashissien asiantuntija on koulutettu arvioimaan tarkasti, voiko kotiisi asentaa porrashissin ja millainen porrashissi sinne sopii. Portaikon tarkka mittaaminen on tarpeen. Ensinnäkin sillä varmistetaan, että kisko sopii portaikkoon mahdollisimman sujuvasti. Toisekseen voimme rakentaa mallin portaistasi portaikkosi mitoilla tehtaassamme. Portaikkosi jäljennöksellä varmistamme, että:

 • Hissin osat sopivat toisiinsa ennen kuin toimitamme sen sinulle. Kaikki osat kootaan ja testataan ennen hissin lähtöä tehtaalta. Näin voimme olla varmoja, että Algol Trehab asentajat saavat asennettua porrashissisi vaivattomasti ilman ongelmia. Tämä nopeuttaa koko prosessia.
 • Valmistamamme hissi sopii täydellisesti kotiisi. Täydellisesti paikoilleen sopiva hissi vastaa turvallisuussäädöksiämme ja vaatii vähemmän huoltoa.

Mittojen ottaminen portaikostasi kartoituskäynnin aikana myös vähentää odotusaikaa. Kun teet tilauksen hissistäsi, mitat voidaan lähettää heti tehtaalle ja tuotanto aloittaa.

2. Päätä, millaisen tuolin tarvitset

Sen jälkeen kun kisko on päätetty, pääset valitsemaan tuolia. Valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • portaidesi kapeus
 • toivomasi tuolin ulkonäkö
 • henkilökohtaiset tarpeesi ja ominaisuudet, jotka tekevät tuolista mahdollisimman mukavan käyttää

Jälleenmyyjämme asiantuntijat osaavat neuvoa sinua mukavimman tuolin valinnassa liikkuvuustarpeidesi pohjalta. He kertovat sinulle kustakin tuolista ja niistä eduista, joita sillä on tarjota juuri sinun tarpeisiisi.

Haluamme tavata sinut henkilökohtaisesti, jotta asiantuntijamme voi kartoittaa sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Tavoitteemme on löytää ratkaisu, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja mukavaksi omassa kodissasi.

Sen jälkeen kun kisko ja tuoli on valittu, voit jo melkein kuvitella, miltä tuntuu taas päästä liikkumaan itsenäisesti omassa kodissa.

3. Tutustu eri ominaisuuksiin

Viimeinen vaihe on vertailla erilaisia ominaisuuksia ja värejä ja päättää, mikä sopii parhaiten kotisi sisustukseen. Voit valita muun muassa isomman jalkatuen, automaattisen tuolin kääntömekanismin sekä päättää, mille puolen portaikkoa porrashissi kannattaa asentaa.
Pyydä maksuton hinta-arvio

Kuinka paljon tämä kaikki maksaa?

Vasta kun jälleenmyyjämme Algol Trehab asiantuntija on mitannut portaasi ja keskustellut kanssasi vaihtoehdoista, hän osaa antaa sinulle hinta-arvion.

Hinta-arvioomme sisältyy aina:

 • Asennus
 • Sinulle henkilökohtaisesti räätälöity porrashissi
 • 2 vuoden kattava takuu

Emme anna hinta-arviota verkossa, koska se ei olisi tarpeeksi tarkka. Haluamme, että käytössäsi on kaikki tiedot, ennen kuin teet päätöksen.

Porrashissin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat seuraavat:

 • Valitsemasi tuoli
 • Portaidesi pituus
 • Tarvittava kiskotyyppi, suora vai kaareva
 • Mahdollisesti tarvittava kokoontaittuva kisko, joka siirtyy pois tieltä (esimerkiksi oviaukossa portaiden päässä)
 • Toivomasi lisäominaisuudet (kuten automaattinen tuolin kääntömekanismi, joka helpottaa tuolista nousemista portaiden yläpäässä, tai jalkatuen automaattinen nostopainike)

Varaa nyt kartoituskäynti jälleenmyyjältämme Algol Trehab, ja kuulet, millainen porrashissi sopii parhaiten tarpeisiisi ja portaikkoosi. Soita heille nyt. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Kartoituskäynti ei sido sinua mitenkään.