Asiakaspalvelu

Tukea ja neuvoja ennen porrashissin hankintaa, sen aikana ja sen jälkeen

Meille on tärkeintä, että pääset liikkumaan vapaasti ja turvallisesti. Siksi olemmekin tehneet porrashissin ostamisesta mahdollisimman helppoa. Asutpa missä tahansa Suomessa, autamme sinua saamaan koko kodin käyttöösi. Jos portaissa liikkumisesta on tullut hankalaa, sinun ei tarvitse muuttaa tai asua vain yhdessä kerroksessa.

Voidaksemme tehdä kodistasi turvallisen ja helposti käytettävän, meidän on kartoitettava tarpeesi, sillä yksikään koti ei ole samanlainen eivätkä tarpeet vastaavia. Heti ensimmäisestä yhteydenotostasi alkaen olemme apunasi varmistamassa, että voit hyödyntää koko kotiasi.

Ensimmäinen yhteydenotto

Ensimmäinen keskustelusi meidän kanssamme tapahtuu todennäköisesti puhelimitse soittaessasi asiakaspalvelijallemme. He vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kuuntelevat tarpeitasi.

He voivat antaa sinulle neuvoja jo puhelimessa, mutta tarkempia tietoja saat porrashissien asiantuntijoiltamme. He puolestaan tulevat tekemään kartoituskäynnin kotonasi ja tapaamaan sinua henkilökohtaisesti. Sinun ei tarvitse poistua omasta mukavasta kodistasi saadaksesi kaiken tarvitsemasi tiedon. Asiantuntijamme näyttää sinulle, mitä kaikkea voimme tehdä hyväksesi ja ottaa mitat portaistasi. Näin osaamme valmiista juuri sinulle mukautetun porrashissin.

stannah siena stairlift on stairs

Porrashissin valinta

Porrashissiä valittaessa et todennäköisesti tiedä, mistä aloittaa. Tätä varten ovat asiantuntijamme: he kysyvät sinulta oikeat kysymykset ja selvittävät, mitä sinä tarvitset. He keskustelevat kanssasi liikkumisongelmistasi ja kertovat sinulle, kuinka porrashissi voi auttaa sinua liikkumaan jälleen vapaasti kotonasi. He ehdottavat sinulle sopivaa hissiä ja esittelevät erilaisia turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia sekä erilaisia verhoiluvaihtoehtoja, joilla hissi voidaan mukauttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Porrashissien asiantuntija kartoittaa tuolille sopivan sijoituspaikan, silloin kun se ei ole käytössä, sekä portaikon puolen, johon porrashissi kannattaa sinun tapauksessasi asentaa. Hän kertoo sinulle, millainen kisko on portaikkoosi sopiva sekä esittelee sinulle erilaisia lisäominaisuuksia kuten automaattisen tuolin kääntömekanismin ja jalkatuen nostopainikkeen. Hänen poistuessaan kotoasi voit olla varma, että olet kuullut kaikista saatavilla olevista varusteista.

Palvelua vielä hankinnan jälkeenkin

Ostaessasi porrashissin saat sille 2 vuoden takuun siltä varalta, että siihen tulee jokin vika. Voit olla rauhallisin mielin, sillä takuumme sisältää myös vikapalvelun. Tulemme luoksesi, milloin ikinä tarvitset apua.

Milloin tahansa sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.