020 1121500

Soita nyt

phone icon

020 1121500

Soita nyt

Toimipaikan osoite

Mediq

Riihitontuntie 7 D

02200 Espoo

Aukioloajat

Arkipäivisin: 8:00 - 16:00

Ota meihin yhteyttä

Puhelinnumero: 020 1121500

Ota yhteyttä Mediqiin, Stannah-porrashissien viralliseen jälleenmyyjään Suomessa

Asuitpa missä tahansa Suomessa Mediq on apunasi

Haluamme, että voit olla varma päätöksestäsi ostaessasi Stannah-porrashissin.

Meille on tärkeää, että asiakaspalvelumme ylittää kaikki odotuksesi. Sinun pitää tuntea olevasi turvassa, koska vain silloin voit kokea rajattoman vapauden tunteen ja mielenrauhan, jonka porrashissi sinulle antaa.

Virallinen jälleenmyyjämme Suomessa – Mediq – tekee sinulle hinta-arvion, joka ei sido sinua mitenkään, sekä antaa sinulle henkilökohtaista neuvontaa, johon voit luottaa. Helsingistä Rovaniemelle ja kaikilla muillakin paikkakunnilla olemme apunasi.

Jos olet kiinnostunut porrashissin hankinnasta soita Mediqille ja varaa maksuton kartoituskäynti. Stannahin sertifioidut porrashissien asiantuntijat tulevat luoksesi, mittaavat portaikkosi ja neuvovat sinua tarpeisiisi ja kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun valinnassa. Samalla saat maksuttoman hinta-arvion, joka ei sido sinua mitenkään. Sinulla on aina aikaa harkita päätöstäsi. Haluamme, että olet varma.

Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme aina mielellämme olipa asiasi kuinka pieni tai suuri tahansa. Kerro, kuinka voimme auttaa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme voidaksemme toimia yhä tehokkaammin ja paremmin. Jos sinulla on jotain ajatuksia tai palautetta toiminnastamme, soita tai lähetä meille viesti ja kerro meille mielipiteesi. Iloitsemme yhteydenotostasi!