020 1121500

Soita nyt

Valikoimamme


Tietosuoja

Stannahin tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 25. toukokuuta 2018

Johdanto

Tämä on Stannah-konsernin tietosuojaseloste. Viitatessamme Stannahiin tarkoitamme seuraavia:

Yhteystiedot
Data Protection Team
Stannah
Watt Close
East Portway
Andover
SP10 3SD

Puh.: +44 1264 364311
Sähköposti: dataprotection@stannah.co.uk

Keräämämme tiedot

Stannah saattaa kerätä sinusta seuraavia tietoja:

Henkilötiedot, kuten nimen ja osoitteen sekä muut tiedot, joita olet antanut meille tarvekartoituksen yhteydessä tai lähettänyt meille kirjallisesti. Nämä saattavat sisältää arkaluontoisia henkilötietoja

Arkaluontoiset henkilötiedot
Tiettyjä tuotteita varten on tarpeen kerätä ja käsitellä arkaluontoisiksi luokiteltuja tietoja, kuten terveyttä koskevia tietoja. Näitä tietoja voivat käyttää myyntikonsulttimme määrittäessään sopivaa tuotetta sekä asennustiimit, asiakaspalvelutiimit tai muut tiimit voidakseen tarjota sinulle parhaiten sopivan tuotteen tai palvelun. Pyydämme aina sinulta luvan arkaluontoisten tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn, ja niitä säilytetään aina turvallisesti.

Huijauspyynnöt
Valitettavasti saamme usein huijauspyyntöjä esitteistämme. Useimmiten ne ovat pilaa, mutta toisinaan kyseessä on ilkivalta. Valitettavasti näissä tapauksissa emme voi antaa pyynnön lähettäjästä mitään tietoja kuten tilauslomakkeiden kopioita, puhelutallenteita, IP-osoitteita yms. kenellekään muulle kuin poliisille.

Liidigeneraattorit
Jos kolmas osapuoli kuten liikkumisen apuvälinekauppa tai muu maksettu liidigeneraattori on välittänyt tietosi meille, jaamme heille kirjanpitoon ja hallintotarkoituksiin tarvittavat tiedot.
Kolmannen osapuolen tiedon välittäjät
Vakuutamme, että kaikki ostamamme tiedot tulevat luotettavista lähteistä, joista tiedämme, kuinka ja milloin luvat on saatu. Lisäksi varmistamme, että tiedot on valikoitu palvelutoiveiden mukaan ja kerätty ja säilytetty tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Tietojen säilyttäminen
Jos otat meihin yhteyttä, säilytämme tietojasi kahden vuoden ajan alkaen hetkestä, jolloin olemme vastaanottaneet yhteydenottosi, jollet pyydä meitä poistamaan tietojasi aiemmin. Jos pyydät meitä poistamaan tietosi, säilytämme tietojasi salatussa tiedostossa voidaksemme verrata niitä kolmansilta osapuolilta mahdollisesti ostamiimme tietoihin. Tietojasi ei käytetä markkinointiin eikä sinulle lähetetä mitään tietoja.
Jos ostat meiltä tuotteen tai palvelun, säilytämme tietosi takuuajan päättymiseen asti mahdollisten tulevien jälkivarustamistarpeiden tai tuotteita tai palveluja koskevien korvausvaateiden varalta.

Puhelutallenteet
Tallennamme joitain puheluja koulutus- ja valvontatarkoituksiin. Mikäli puhelusi tallennetaan, sinulle ilmoitetaan siitä ennen puhelun yhdistämistä.

Sosiaalinen media
Seuraamme sosiaalisen median syötteitä ja voimme vastata kyseisiin kommentteihin.

Henkilötietojen käyttö

Yhteydenottoosi vastaaminen
Jos pyydät tietoja tuotteista tai palveluista ja luovutat meille tietosi, käytämme niitä pyyntösi toteuttamiseen ja säännölliseen seurantaviestintään. Vastaus- ja seurantaprosessin oikeudellisena perusteena on oikeutettu etu. Pyydämme sinulta suostumustasi yhteydenottoon sähköpostitse.
Voit pyytää meitä lopettamaan seurannan milloin tahansa.

Markkinointi
Tietojasi voidaan käyttää tiedusteluusi liittyvän markkinointimateriaalin lähettämiseen enintään kahden vuoden ajan alkaen alkuperäisestä yhteydenotostasi.
Pyydämme sinulta erikseen suostumusta muihin markkinointitoimiin esimerkiksi, jos haluamme lähettää sinulle jotain sellaista, jonka ajattelemme kiinnostavan sinua, mutta joka ei liity suoraan alkuperäiseen pyyntöösi. Pidämme kirjaa siitä, kuinka ja miten olemme saaneet suostumuksesi. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.

Tiedustelujen ja ostojen hallinnointi
Käytämme henkilötietojasi tiedustelujesi ja mahdollisten niitä seuranneiden ostojen hallinnointiin.
Jos ostat Stannah-tuotteen, voimme lähettää sinulle kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Stannah Talk -asiakaslehtemme. Voit kieltäytyä tästä milloin tahansa.

Kolmansien osapuolten hyödyntäminen
Mikäli emme kykene tuottamaan tuotetta itse, mutta meillä on jakelija, joka saattaa kyetä auttamaan sinua, pyydämme sinulta suostumusta tietojesi luovuttamiseen hänelle. Pidämme kirjaa tietojen luovuttamisesta hallinnollisiin ja kirjanpidollisiin tarkoituksiin.

Markkinatutkimus
Suoritamme markkinatutkimusta säännöllisesti joko suoraan tai itsenäisen kolmannen osapuolen toimijan kautta voidaksemme ymmärtää paremmin markkinaamme ja tuotteidemme ja palveluidemme kehitystarpeita. Voimme profiloida antamiesi tietojen ja mahdollisesti ulkopuolelta saamiemme tietojen pohjalta keräämiämme tietoja määrittäessämme sopivia kohderyhmiä yhteydenotoillemme.

Asiakastyytyväisyys
Meille on erittäin tärkeää saada tietää, kuinka tyytyväinen olet kokemukseesi Stannahista. Saatamme pyytää sinua täyttämään Stannahin asiakastyytyväisyyskyselyn joko paperisena tai verkossa. Käytämme tätä kyselyä toiminnan tehokkuuden ja asiakkaidemme mahdollisesti esiin nostamien epäkohtien valvontaan.
Saatamme pyytää sinua täyttämään kolmannen osapuolen toteuttaman asiakasarvioinnin verkossa. Kyseiset organisaatiot käsittelevät tietojasi meidän puolestamme, eivätkä ne voi käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa.
Toisinaan osana akkreditointia saatamme pyytää sinua täyttämään itsenäisten akkreditointiyritysten kyselyitä, joita käytetään toimintamme arviointiin kriteerien pohjalta. Emme kuitenkaan jaa tietojasi näille organisaatioille.

Profilointi ja automaattinen päätöksenteko
Meille antamiesi tietojen ja kolmannen osapuolen palveluista saatavien tietojen pohjalta saatamme profiloida tietojasi ja määrittää esim. asiakastyypin, sijainnin, demografiset tiedot sekä tuotteita ja palveluja koskevat kiinnostuksen kohteet, voidaksemme räätälöidä myynti- ja markkinointiviestintämme sinulle sopivaksi. Sinulla on oikeus kieltää profilointi ja automaattinen päätöksenteko.
Saatamme hyödyntää luottotarkistuksia, mikäli se on tarpeen sopimuksellisista syistä.

Evästeet ja verkkoseuranta
Verkkosivuillamme käytetään erilaisia evästeitä ja seurantapikseleitä, joiden avulla voimme varmistaa, että verkkosivumme toimivat tehokkaasti. Katso tarkemmat tiedot kunkin verkkosivumme evästekäytännöistä.

Sinun oikeutesi
Sinulla on erilaisia oikeuksia liittyen henkilötietojesi käyttöön. Näitä ovat:

Oikeuksiesi käyttäminen
Jos et halua saada mitään markkinointimateriaalia Stannahilta, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse käyttäen seuraavia yhteystietoja:

Data Protection Team
Stannah
Watt Close
Andover
Hampshire
SP10 3SD

Puh.: +44 1264 364311
Sähköposti: dataprotection@stannah.co.uk

Tietojesi korjaaminen
On tärkeää, että kaikki keräämämme tiedot ovat ajan tasalla ja oikeita. Sinulla on oikeus korjata mahdolliset virheelliset tiedot ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai sähköpostitse tietosuojatiimillemme.

Pyydä saada nähdä tietosi
Jos haluat nähdä sinusta keräämämme tiedot, ilmoita siitä kirjallisesti tietosuojatiimillemme. Liitä mukaan asiakasnumerosi, jos mahdollista, sekä tiedot haluamistasi tiedoista.

Tietojen käsittely Iso-Britannian ulkopuolella
Jotkin käyttämistämme kolmannen osapuolen työkaluista ja palveluista käsittelevät tietojasi Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla EU:n ja USA:n välisen Privacy Shield -järjestelyn puitteissa (https://www.privacyshield.gov/welcome). Tämä takaa, että tietoja käsitellään turvallisesti ja EU:n hyväksymien periaatteiden mukaisesti.
Mikäli tietojen käsittely tässä asiakirjassa esitettyihin tarpeisiin on tarpeen suorittaa EU:n tai Privacy Shield -järjestelyn ulkopuolella, me varmistamme, että tietojen käsittely toteutetaan turvallisesti ja sopimuksellisesti suojatusti varmistaen saman suojaustason kuin Iso-Britanniassa toteutettuna.

Tietojesi jakaminen
Stannahin sisällä
Tietoja sinusta ja meiltä hankkimistasi tuotteista voidaan käyttää Stannah-ryhmittymän sisällä voidaksemme täyttää tilauksesi ja/tai ottaa sinuun yhteyttä seuraavissa tarkoituksissa:

Muiden organisaatioiden kanssa

Me voimme jakaa tietoja muiden organisaatioiden kanssa seuraavissa tapauksissa:

Jakaessamme tietoja muiden toimijoiden ja aliurakoitsijoiden kanssa me varmistamme, että meillä on siitä kirjallinen sopimus ja että sinun tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti sekä tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Stannah ei myy, jaa tai luovuta mitään tietoja ulkopuolisille yrityksille kyseisten yritysten markkinointitarkoituksiin.

Tietojesi suojaus
Kaikki tietomme säilytetään turvallisilla palvelimilla ja turvallisissa yksityisissä pilvipalveluissa. Suhtaudumme tietosuojaan hyvin vakavasti ja käytämme laajalti erilaisia työkaluja, protokollia ja palveluita varmistaaksemme, että tiedot on suojattu.

Valitukset tietojesi käsittelytavasta
Jos sinulla on valitettavaa tavassa, jolla olemme käsitelleet tietojasi, ota yhteyttä alla olevaan osoitteeseen:
Data Protection Team
Stannah
Watt Close
East Portway
Andover
SP10 3SD

Puh.: 01264 364311
Sähköposti: dataprotection@stannah.co.uk
Jos olet tyytymätön vastaukseemme, voit jättää valituksen tietosuojavaltuutetulle.
Information Commissioner’s Office
Wycliffe House
Water Lane
Wilmslow
Cheshire SK9 5AF
0303 123 1113

 


Tämä asiakirja on viimeksi päivitetty 25. toukokuuta 2018.
Saadaksesi viimeisimmän version ota meihin yhteyttä tai vieraile verkkosivulla www.stannah.com/dataprotection
Saatavana eri muodoissa pyynnöstä.