Valikoimamme


stairlift chair model siena
Muut mallit
>

Porrashissi kaarevaan tai kierreportaikkoon
Portaiden mukaan räätälöity

Älä anna portaiden estää liikkumista kotonasi olipa portaikkosi millainen tahansa.

Porrashissi voidaan räätälöidä portaisiin sopivaksi riippumatta siitä, onko portaikossasi tasanteita, useita kaarteita tai ulottuuko se useampaan kerrokseen.

Maksuton esite

Tilaa nyt maksuton esite, se ei sido sinua mitenkään.

Maksuton esite

Tilaa esite nyt

Pyydä nyt maksuton hinta-arvio.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Pyydä nyt maksuton hinta-arvio.

Sijoita hyvinvointiisi

Porrashissin hankinta kaarevaan portaikkoon on sijoitus hyvinvointiin tulevia vuosia ajatellen. Sen ansiosta voit elää tervettä ja aktiivista elämää rauhallisin mielin aiheuttamatta ylimääräistä huolta itsellesi tai läheisillesi. Porrashissimme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Voit siis liikkua turvallisin mielin omassa kodissasi kymmeniä vuosia.

Sopiiko kaarevan portaikon porrashissi portaisiini?

Jos portaasi kaartuvat, porrashissi sopii niihin varmasti.

 • Jyrkkiin, kapeisiin, pitkiin tai lyhyisiin portaikkoihin
 • Metallisiin, puisiin, betoni- tai kaakeliportaisiin
 • Portaikkoihin, joissa on esteitä kuten oviaukko tai lämpöpatteri
 • Portaikkoihin, joiden ylä- tai alaosassa ei ole selvää tasannetta
 • Portaikkoihin, joissa on tasanne keskellä, jotka ulottuvat useisiin kerroksiin tai kierreportaisiin

Voimme mukauttaa porrashissin kotiisi sopivaksi.

Sinulle räätälöity

Stannahin kaarevat kiskot tehdään mittatilauksena. Ne valmistetaan sopimaan juuri sinun tarpeisiisi ja sinun kotiisi. Porrashissi rakennetaan varta vasten sinua varten. Jokainen osa kootaan sinun asiakasnumerollasi osaksi tuotetta, joka parantaa sinun elämänlaatuasi. Porrashissisi ei ole vain yksi tuote tuotantolinjalla, vaan jokainen hissi valmistetaan erityisesti tilaajaansa varten. Sinä, sinun portaasi ja tarpeesi määrittävät porrashissisi. Tiimimme onkin ylpeä jokaisesta valmistamastaan hissistä.

Porrashissimme pienet yksityiskohdat tekevät sen käytöstä niin helppoa, ettet pian edes ajattele sitä.

Olitpa missä tahansa, me olemme lähelläsi

Asuitpa missä tahansa Suomessa, tulemme ottamaan mitat portaikostasi. Tämän jälkeen ne lähetetään tehtaallemme, jossa aloitetaan kiskojen valmistus. Kaikki porrashissimme valmistetaan EU:n alueella ja ne vastaavat tiukimpia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä.

Katso kaikki porrashissimallimme kaarevaan portaikkoon.

Selaile portaikkoosi sopivia Stannah-porrashissien eri malleja, ja löydä parhaiten tarpeitasi vastaava malli.

Haluatko mieluummin saada maksuttoman esitteen?

Haluatko mieluummin saada maksuttoman esitteen?

Porrashissien tärkeimmät ominaisuudet kaareviin portaikkoihin

Olemme valmistaneet porrashissejä yli 40 vuotta. Tänä aikana olemme hioneet porrashisseistämme niin turvallisia ja mukavia kuin ne vain voivat olla. Pienet asiat ovat ratkaisevan tärkeitä.

Turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä

Jokaisessa valmistamassamme porrashississä on helppokäyttöinen turvavyö ja turvallisuussensorit. Voit istua hississä rauhallisin mielin turvavyöhön kiinnitettynä ja tietää, että hissi pysähtyy pehmeästi, jos tiellä on jotain.

Nopea asennus

Kaikki kaarevat kiskot kootaan ja testataan ennen asennusta. Näin voimme olla varmoja, että ne sopivat saumattomasti toisiinsa ja asennus käy nopeasti ja helposti.

Tasainen vauhti

Porrashissin sähkömoottori kuljettaa sen tasaisesti ja pehmeästi ylös ja alas. Se pysähtyy, käynnistyy ja kiihdyttää pehmeästi. Se ei koskaan tärise, joten sinun ei tarvitse pelätä selkäkipuja.

Suunniteltu mukavaksi

Kaikki tuolimme on pehmustettu. Tuolin istuin ja selkänoja ovat pehmeitä, jotta matkustaminen tuntuisi miellyttävältä. Olemme huomioineet kaikki pienet seikat, joilla on suuri merkitys.

Paljon vaihtoehtoja

Kisko mahdollistaa porrashissin asentamisen juuri sinun portaikkoosi, mutta tuoli on se osa, jonka tulee vastata sinun tarpeitasi. Voit muokata tuolista omanlaisesi valitsemalla sen kankaat ja värit useista eri vaihtoehdoista.

Vie vähän tilaa

Portaikostasi ottamiemme mittojen avulla voimme valmistaa sinulle kiskon, joka mukailee kaikkia portaikkosi kaarteita. Näin se vie vähemmän tilaa ja kaikki mahtuvat helposti kulkemaan portaita.

scroll left button

Lue lisää

scroll right button