Tarjoamme korkealuokkaisia porrashissejä koko Suomen alueella kilpailukykyiseen hintaan virallisen jälleenmyyjämme Algol Trehab kautta.

Tavoitteenamme on helpottaa elämääsi.

Kaikki alkoi Lontoossa vuonna 1867. Joseph Stannah aloitteli nostolaitteita valmistavaa yritystään Southwarkin kuhisevalla satama-alueella. Hänen tarjoamansa palvelu oli tehokasta ja asiakkaat suosittelivat häntä eteenpäin.

Silloin hänellä ei vielä ollut aavistustakaan, millainen maailmanlaajuisesti tunnettu tekijä hänen yrityksestään kasvaisi. Vielä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin me olemme perheyritys, joka ei ole koskaan menettänyt arvojaan. Nyt johdossa oleva Stannahin perheen viides sukupolvi on entistäkin päättäväisempi pitämään kiinni Josephin aikoinaan aloittamista periaatteista.

Jos Joseph yhä eläisi, hän olisi iloinen voidessaan huomata, että sinä asiakkaana olet yhä tärkein asia yrityksellemme. Meille on tärkeää voida taata sinun vapautesi, itsenäisyytesi ja turvallisuutesi oman kotisi sisällä ja ulkopuolella.

Haluamme, että voit luottaa meihin. Se on vielä tärkeämpää kuin ensiluokkaisten porrashissien valmistus. Tiimimme rakentaa pitkäaikaisen suhteen kaikkien asiakkaittemme kanssa. Olemme aina valmiina auttamaan, milloin ikinä tarvitset apua porrashissisi käytössä vuosien saatossa.

Yrityksemme on aina muuttunut aikojen saatossa, emmekä me aio hidastaa nytkään! Maailman kehittyessä ja muuttuessa ympärillämme, me muutumme mukana. Keskitymme vankasti tulevaisuuteen ja siihen, kuinka voimme kehittyä vastaamaan tiellemme tuleviin vaateisiin ja haasteisiin. Tavoitteenamme on tehdä sinun elämästäsi mukavampaa. Asiantunteva palvelu ja korkealuokkaiset porrashissit ovat meidän vastauksemme tähän.

Lue lisää Stannahista

Olemme valmistaneet hissejä jo pitkään, joten tiedämme mitä teemme. Lue lisää meidän tavastamme toimia.

why choose stannah

Miksi valita Stannah?

Olemme valmistaneet hissejä jo 151 vuoden ajan. Voit luottaa siihen, että tunnemme hissit ja hissien käyttäjät. Tutustumalla sinun tarpeisiisi voimme tarjota juuri sinulle sopivaa palvelua.

Lue lisää >

stannah awards

Saamamme tunnustukset

Olemme saaneet useita tunnustuksia kokonaisvaltaisesta toiminnastamme. Tiedämme, että voimme tuottaa parasta mahdollista palvelua vain, jos loistamme kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää >

Ostaminen

Tavoitteenamme on tehdä asioista mahdollisimman helppoja asiakkaillemme, joten olemme pilkkoneet ostoprosessin kolmeen helppoon vaiheeseen. Näiden 3 vaiheen avulla osaat hankkia itsellesi sopivimman vaihtoehdon ja pääset taas liikkumaan vapaasti.

Lue lisää >

scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Luotettava toimija

Ensimmäinen kosketuksesi Stannahiin tapahtuu ystävällisten asiakaspalvelijoidemme kautta. He auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan porrashissin. Tämä ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mitenkään. Tämän jälkeen asentajamme tulevat kotiisi asentamaan tilaamasi porrashissin. He työskentelevät nopeasti, ja ennen kuin huomaatkaan, sinulla on uusi porrashissi ja voit taas liikkua vapaasti.

Älä siis enää odota, vaan tartu puhelimeen ja varaa maksuton kartoituskäynti. Siitä ei mene kuin hetki ja uusi porrashissisi on asennettuna paikoillaan. Porrashissin avulla saat taas koko kotisi jälleen käyttöösi.

Valmistamamme porrashissit

Valittavanasi on erilaisia porrashissejä ja mukautettavia porrashissien ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi. Ovatpa portaasi suorat tai kaarevat, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Kuvittele, miltä tuntuisi käyttää portaita vapaasti ilman kaatumisen pelkoa.

Valitsitpa minkä tahansa porrashissin, takaamme, että se on mukava ja tyylikäs.

Mukavuus ei tarkoita meille pelkästään pehmustettua tuolia, vaan monia erilaisia käytännöllisiä ominaisuuksia. Tyylikkyys taas tarkoittaa, että porrashissisi on näytettävä hyvältä. Tämän vuoksi voitkin mukauttaa tuolin kotisi sisustukseen sopivaksi. Yllätyt, kun näet, kuinka luonnolliselta porrashissi näyttää portaissasi ja kuinka vähän tilaa se vie. Porrashissin hankittuasi et enää tiedä, miten selvisit ilman sitä.

Stannahin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa toimii Algol Trehab

Tietoja Algol Trehab

Algol Trehab Suomi on aina apunasi kun tarvitset heitä oletpa missä päin Suomea tahansa. Heidän luotettava tiiminsä auttaa sinua pysymään liikkeessä. He jakavat Stannahin arvomaailman ja ovat osoittaneet olevansa kaikkea sitä, mitä me valmistajana ja sinä asiakkaana heiltä odotamme.

Soita nyt Algol Trehab, ja katso, kuinka nopeasti porrashissisi on asennettuna paikoillaan.