Mitä porrashissin 2 vuoden takuu kattaa?

Porrashissimme sisältävät 2 vuoden huollon ja tehokkaan huoltopalvelun, jotta voimme olla luonasi kaikissa tilanteissa.

JATKA LUKEMISTA

2 vuoden takuu

Matka kanssamme ei pääty porrashissin ostamiseen. Olemme paikalla, kun tarvitset meitä. Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme, jotta voit olla turvassa omassa kodissasi.

Maksuton huolto

Porrashissin huolto on helppoa. Siitä huolimatta tarjoamme sinulle 2 maksutonta huoltokäyntiä takuuaikana sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Vikapäivystys

Jos porrashissisi rikkoutuu, voit soittaa vikapäivystysnumeroomme 24 tuntia vuorokaudessa, ja he tulevat paikalle. Aina kun tarvitset.

Varaosat

Porrashissiemme osat ja komponentit on tehty kestämään vuosikymmenten käyttö, mutta jos tarvitset varaosia normaalin kulumisen vuoksi, meiltä löytyy niitä.

Ennen ostopäätöstä

Tukea ja tietoa ennen ostopäätöstä saatavilla missä tahansa asutkin

Tulemme mielellämme käymään luonasi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Kotikäyntimme ovat aina maksuttomia eivätkä ne sido sinua mitenkään. Haluamme antaa sinulle aikaa punnita vaihtoehtojasi. Sitten kun olet valmis, autamme sinua kaikin mahdollisin tavoin asuit sitten missä päin Suomea tahansa.

services and sales anywere in ireland

Oston jälkeen

Ammattitaitoista asiakaspalvelua oston jälkeen

Vielä senkin jälkeen, kun porrashissisi on asennettu, pidämme sinuun yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla, puhelimitse tai käymällä luonasi. Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi. Vastaamme tiedusteluihin jokaisena päivänä viikossa ja tulemme luoksesi mahdollisimman nopeasti.

after sales service stannah ireland

Turvalliset tuotteet

Korkealaatuiset, turvalliset tuotteet

Tuotteemme on valmistettu vastaamaan korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimuksia. Stannahin kaikki tuotteet ovat sertifioituja. Käytetyt materiaalit, jokaisen porrashissin kestävyys ja turvallisuus testataan ja tarkastetaan. Työskentelemme ainoastaan sellaisten tavarantoimittajien kanssa, jotka noudattavat Stannahin laatu- ja turvallisuusvaatimuksia. Näin varmistamme porrashissisi parhaan mahdollisen tehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Olemme varmoja hissiemme toimivuudesta, jonka vuoksi myönnämmekin porrashisseillemme täyden 24 kuukauden takuun.

quality stannah stairlifts

Tehokas vianetsintä

Olemme ylpeitä asiakaspalvelustamme, joka ylittää kaikki odotukset. Olemme jopa kehittäneet vianetsintätavan, joka tekee korjauksesta helppoa ja tehokasta, jos tuolisi ei jostain syystä toimikaan. Kaikissa suoriin portaikkoihin asennettavissa porrashisseissämme on pieni näyttö, jossa näkyy numero vian sattuessa. Kun soitat meille, voimme kertoa, mikä tuolissasi on vikana pelkästään kertomasi numeron avulla. Useimmiten vika saadaan korjattua suoraan puhelimitse.

troubleshooting screen stairlift
scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Yli 750 000 ihmistä ympäri maailman on luottanut turvallisuutensa meidän käsiimme, emmekä me petä heitä koskaan.

Oletpa asennuttanut hissin suoraan tai kaarevaan portaikkoon, sen pitää aina toimia moitteetta. Kun kyseessä on sinun turvallisuutesi, emme ota mitään riskejä. Jos jotain sattuu, voit luottaa siihen, että tulemme apuun heti kun soitat meille.

Paikalliset tiimimme ovat aina valmiita vastaamaan puheluusi. He tulevat nopeasti paikalle, jos tarvitset heitä.

Pyydä maksuton hinta-arvio