Stannah maailmalla

Näemme asiakkaamme maailmanlaajuisena perheenä. He ovat meille tärkeitä ja haluamme taata heille mahdollisimman hyvän elämänlaadun mahdollistamalla asumisen täysin riippumattomana omassa kodissa.

Olemme mahdollistaneet yli 750 000 ihmiselle vapauden liikkua ja tavoitteemme on palvella niin monia ihmisiä kuin mahdollista. Lue lisää toimintatavoistamme.

JATKA LUKEMISTA

Vahvaa toimintaa jo yli 150 vuoden ajan

Joseph Stannah perusti perheyrityksen yli 150 vuotta sitten. Hän olisi erittäin tyytyväinen, jos voisi nähdä, kuinka laajalle hänen arvonsa ovat tänä päivänä levinneet.

Vaikka kaikki porrashissimme valmistetaan Euroopassa, olemme vieneet tuotteitamme jo 40 maahan ja levittäytyneet 5 eri mantereelle. Joka päivä tavoitamme lisää asiakkaita, joiden elämänlaatua voimme parantaa auttamalla heitä säilyttämään riippumattomuutensa. Olemme ylpeitä voidessamme todeta olevamme porrashissien johtava toimittaja maailmanlaajuisesti, sillä se tarkoittaa, että voimme auttaa yhä useampia ihmisiä asumaan pidempään omassa kodissaan mukavasti ja turvallisesti.

Olemme johtava porrashissien muotoilun innovaattori. Kaiken alalla oppimamme olemme siirtäneet tuotteisiimme, jotta asiakkaamme saisivat kaiken hyödyn irti kokemuksestamme.

Perhearvomme ovat pysyneet vahvoina kasvun keskelläkin. Tarjoamme yhä samaa korkealuokkaista palvelua kuin aina ennenkin. Pysymällä perheyrityksenä olemme voineet taata, että asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Kuten Joseph Stannahin eläessä, me asetamme toiminnallemme korkeat standardit ja yllämme niihin.

Yli 150 vuotta hissiteollisuudessa on opettanut meille, mikä on tärkeää:

Maksuton tieto

Tarjota maksutonta tietoa ja neuvontaa

Haluamme, että teet oikean päätöksen itsesi kannalta. Emme koskaan painosta sinua, emmekä väitä porrashissin olevan paras ratkaisu tarpeisiisi ellei se sitä ole.

stannah advice

Innovaatiot

Sijoitus tulevaisuuteen

Aina on jotain parannettavaa, jotta elämäsi olisi mukavampaa. Sen vuoksi kehitämme ja parannamme tuotteitamme kaiken aikaa. Sinä asiakkaana olet kaiken tutkimustyön ja kokeilujen keskipisteenä.

stannah first stairlift

Koti

Ihmiset kuuluvat omaan kotiinsa

Siellä on heidän muistonsa, menneisyytensä ja perheensä. Siellä on heidän vuosien kuluessa kertynyt omaisuutensa ja siellä on naapurit, jotka kastelevat heidän kasvejaan heidän poissa ollessaan. He ansaitsevat saada olla kotonaan ja meidän tehtävämme on auttaa heitä jäämään.

scroll left button

Lue lisää

scroll right button

Haluatko kuulla lisää? Soita meille. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme, kuinka voimme helpottaa elämääsi, kuten olemme helpottaneet tuhansien ihmisten elämää ympäri maailman.