Porrashissien suunnittelu – prosessi, joka ei koskaan lopu

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja voidaksemme valmistaa markkinoiden parhaita porrashissejä.

Stannahin suunnittelijat pohtivat jatkuvasti erilaisia uusia tapoja, joilla voisimme auttaa sinua hyödyntämään porrashissiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä teknikoidemme kanssa he laativat toteutussuunnitelman.

stairlift manufacturing process

Tavoitteemme on tehdä porrashissistäsi mahdollisimman mukava. Kuinka tämä tehdään?

  • Olemme perheyritys, jonka ei tarvitse vastata osakkeenomistajille, vaan voimme vapaasti investoida tuotekehitykseen. Jos joku insinööreistämme saa oivalluksen, joka parantaisi turvallisuuttasi tai mukavuuttasi, me voimme panostaa asian tutkimiseen.
  • Perheyrityksenä voimme olla varmoja, että käyttämämme standardit ylittävät viranomaisten vaatimukset. Olemme saaneet ISO-sertifikaatit liiketoiminnan laatujohtamisesta sekä terveys- ja turvallisuusjohtamisessa. Lisäksi British Healthcare Trades Association varmistaa, että asiakaspalvelumme ylittää kaikki lainmukaiset velvoitteemme.
  • Koska valmistamme jokaisen porrashissimme itse, voimme luvata sinulle, että se luotettava ja turvallinen. Tämä varmistetaan laadunvalvonnalla. Se tarkoittaa myös, että käytämme ainoastaan kaikkein turvallisimpia materiaaleja.
  • Porrashissiemme kestävyys on testattu 25 000 peräkkäisen matkan varalta, mutta tämä on vain minimi. Stannah-porrashissit on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä.
  • Ainoastaan parhaat työskentelykäytännöt ovat riittäviä valmistaessamme porrashissiäsi. Investoimme henkilökuntamme koulutukseen ja teemme heistä oman alansa asiantuntijoita.
  • Lisäominaisuudet. Porrashisseissämme on huomioitu mahdollinen asiakkaittemme nivelsairaus, joten jokaiseen porrashissiimme on asennettu ergonominen ja helppokäyttöinen turvavyö. Sen kiinnittäminen onnistuu kätevästi yhdelläkin kädellä.
  • Olemme insinöörejä, mutta tiedämme, että sinulle on tärkeää muukin kuin porrashissin tekniset ominaisuudet. Sen vuoksi olemme kiinnittäneet huomiota tuolin ulkonäköön ja mahdollistaneet sen saumattoman mukauttamisen sisustukseesi.

Olemme tyytyväisiä tietäessämme, että tarjoamme aina parasta mahdollista palvelua. Se on meille ainut mahdollinen tapa toimia. Meille on kaikkein tärkeintä tietää, että sinä olet turvassa mukavasti omassa kodissasi, ja jokainen prosessin vaihe on suunniteltu juuri tätä tavoitetta varten. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, kuinka räätälöimme porrashissimme juuri sinun tarpeisiisi.