Stannah-porrashissit – maailman johtava porrashissien valmistaja.

Olemme valmistaneet hissejä jo 150 vuoden ajan. Voit luottaa siihen, että tunnemme hissit ja hissien käyttäjät.

Olemme valmistaneet hissejä yli

150

vuoden ajan.

Olemme auttaneet yli

750,000

ihmistä liikkumaan turvallisesti portaissa.

Meille on myönnetty

10

peräkkäistä tunnustusta toiminnastamme.

Stannah on perheyritys

Me olemme perheyritys, jolle arvot ovat tärkeä osa toimintaa. Koska emme joudu vastaamaan osakkeenomistajille, voimme tehdä kaikki päätökset itsenäisesti omalla tavallamme. Ja sinä asiakkaana olet meille kaikkein tärkein. Toimintatapamme on saanut myös runsaasti tunnustusta. Olemme ylpeitä saadessamme olla jäsenenä mm. seuraavissa järjestöissä: Buy with Confidence Scheme, The British Healthcare Trades Association sekä Which? Trusted Traders. Nämä kaikki organisaatiot korostavat ennen kaikkea reilun kaupan periaatteita. Voit tutustua tarkemmin näihin organisaatioihin saamiemme tunnustusten alta.

stannah old photo

Markkinoiden parhaat porrashissit

Toimintamme ulottuu nykyisin ympäri maailman, yli 40 maahan ja 5 eri mantereelle. Tämän ovat mahdollistaneet korkeat laatuvaatimuksemme. Valmistamiemme tuotteiden on aina vastattava sekä asiakkaan että meidän odotuksiamme. Tuotteidemme korkean laadun takeena on oma valmistus. Omat asiantuntijamme valmistavat jokaisen porrashissin komponentin omissa tehtaissamme. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja turvallisia työskentelytapoja, ja valvomme tarkasti koko valmistusprosessia. Tuloksena on tukeva ja kestävä porrashissi, joka kestää pitkään ja takaa sinulle vapauden liikkua vuosiksi eteenpäin.

stannah first stairlift

Vastinetta rahalle

Stannah-porrashissi antaa sinulle mielenrauhaa. Suunnittelemalla ja valmistamalla itse jokaisen porrashissin voimme olla varmoja, että ne ovat niin turvallisia kuin vain mahdollista. Korkealaatuiset Stannah-porrashissit on valmistettu kestämään vuosikymmeniä. Porrashissin ansiosta voit asua turvallisin mielin omassa mukavassa kodissasi myös tulevina vuosina. Porrashissisi hinta sisältää kaiken, myös nopean ja siistin asennuksen sekä 2 vuoden takuun. Tätä me kutsumme hyväksi kaupaksi!

Luotettavaa neuvontaa

Koska porrashissi ei ole jokapäiväinen ostos, et ehkä tiedä, mistä aloittaa. Tässä sinua auttaa virallinen jälleenmyyjämme Algol Trehab. He antavat sinulle maksutonta neuvontaa ja tekevät hinta-arvion sinulle sopivasta ratkaisusta. Tämä ei sido sinua mitenkään. Haluamme aina varmistaa, että saat parhaiten sinulle sopivan tuotteen. Soita siis meille ja kysy kaikesta, mitä haluat tietää. Algol Trehab koulutetut asiantuntijat osaavat neuvoa sinua eteenpäin. Tavoitteemme on aina tarjota sinulle rehellisesti luotettavaa tietoa keskustelimme sitten puhelimitse tai kasvokkain kartoituskäynnillä.

stannah advice

Henkilökohtaista palvelua

Räätälöimme aina tarjoamamme palvelun tarpeisiisi sopivaksi oli kyse sitten henkilökohtaisesta puhelinneuvonnasta tai asiantuntijamme kartoituskäynnistä luonasi. Kartoituskäynnin aikana Algol Trehab porrashissien asiantuntija mittaa tarkasti portaikkosi ja kertoo sinulle vaihtoehdoista – erilaisista tuoleista, verhoiluista ja lisäominaisuuksista. Sen jälkeen kun olette päättäneet sinulle sopivimmasta ratkaisusta, hän antaa sinulle hinta-arvion kyseisestä porrashissistä. Tämä ei sido sinua mitenkään, tarkoituksemme on aina antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot päätöksen tekemiseen.

stannah personalised service
scroll left button

Lue lisää

scroll right button