Valikoimamme


Käyttöehdot

Näiden käyttöehtojen termit “me”, “meidän”, “meille” tai “Stannah” tarkoittavat yrityksiä Stannah Group of companies, Stannah Lift Services Limited, Stannah Lifts Limited sekä Microlifts Limited.

Ehtojen hyväksyminen

Käyttäessäsi sivuston www.stannah.fi (“verkkosivusto”) sisältöä hyväksyt tässä esitetyt sivuston käyttöehdot ja tietosuojan. Jos et hyväksy jotain tässä sopimuksessa esitetyistä käyttöehdoista, et voi käyttää verkkosivuston tuotteita tai palveluita tai vierailla sivustolta.

Sivustoa käyttäessäsi sitoudut olemaan käyttämättä verkkosivua laittomiin tarkoituksiin, ja sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Sitoudut myös olemaan käyttämättä verkkosivua tavalla, joka saattaisi heikentää verkkosivuston suorituskykyä, turmella sen sisältöä tai muulla tavalla vähentää verkkosivuston kokonaistoimivuutta. Lisäksi sitoudut olemaan vaarantamatta verkkosivuston turvallisuutta etkä yritä päästä käsiksi sivun suojatuille alueille tai arkaluontoisiin tietoihin.

Rikkoessasi tässä sopimuksessa määritettyjä käyttöehtoja sitoudut vastaamaan täysin meille koituneista vaateista, kuluista, vastuista, menetyksistä ja kustannuksista sisältäen lakikulut.

Muutokset

Stannah pidättää itsellään oikeuden muuttaa mitä tahansa tämän sopimuksen kohtaa ilman erillistä ilmoitusta, ja verkkosivuston käyttöä pidetään merkkinä sopimuksen hyväksymisestä. Suosittelemme tarkastamaan säännöllisesti käyttöehdot tästä sopimuksesta.

Stannahilla on täysi päätösvalta muuttaa tai poistaa mitä tahansa tämän sivuston osia ilman varoitusta tai vastuuseuraamuksia.

Vastuun rajoitus

Stannah ei missään olosuhteissa vastaa verkkosivuston käyttöön liittyvistä epäsuorista, erityisistä tai seuraamuksellisista vahingoista mukaan lukien liiketoiminnan, tulojen, tuottojen tai tietojen menetyksen.

Mikään tämän sopimuksen kohta ei vähennä vastuuta Stannahin, sen työntekijöiden tai edustajien huolimattomuuden seurauksena tapahtuneesta kuolemasta tai henkilövahingoista.

Tekijänoikeus

Kaikki Stannahin immateriaalioikeudet kuten tavaramerkit, kauppanimet, patentit, rekisteröidyt mallit ja muut verkkosivuston estetiikasta tai toiminnallisuudesta johtuvat automaattiset immateriaalioikeudet ovat Stannahin omaisuutta.

Käyttämällä verkkosivustoa sitoudut kunnioittamaan Stannahin immateriaalioikeuksia, etkä saa kopioida, ladata, siirtää, jäljentää, tulostaa tai levittää mitään tämän verkkosivuston sisältämää materiaalia kaupallisiin tarkoituksiin.

Vastuuvapauslauseke

Verkkosivuston tarjoama tieto on ymmärrettävä yleiseksi, eikä verkkosivustoa ole tarkoitettu neuvoa-antavaksi eikä päätöksiä tule tehdä yksin sen perusteella.

Verkkosivuston sisältämät tiedot annetaan “sellaisenaan” ilman minkäänlaista nimenomaista tai oletettua takuuta koskien minkään verkkosivuston komponenttien tarkkuutta, tarkoitukseen sopivuutta, yhteensopivuutta tai turvallisuutta.

Emme takaa sivustolle www.stannah.fi keskeytyksetöntä toimintaa, emmekä voi antaa takeita, että verkkosivuston käyttö olisi virheetöntä.

Kolmansien osapuolien linkitykset

Verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä muiden osapuolien ylläpitämille verkkosivuille. Me emme hallinnoi näitä verkkosivuja, emme vastaa niistä emmekä ota mitään takeita niiden sisällön suhteen. Linkitys näille verkkosivuille ei ole kannanotto näiden verkkosivujen sisältämien näkemysten, väittämien tai tietojen puolesta.

Irtisanominen

Jos jokin tämän sopimuksen ehdoista todetaan pätemättömäksi tai sovelluskelvottomaksi, kyseinen ehto tulee poistaa ilman, että sillä on vaikutusta jäljellä olevien ehtojen voimassaoloon.

Sovellettava laki ja tuomioistuin

Tähän sopimukseen sovelletaan Englannin lakeja, ja kaikki verkkosivuston käyttäjät hyväksyvät, että tässä noudatetaan yksinomaan Englannin tuomioistuimen lainkäytäntöä ilman oikeutta valita sovellettava laki.