Pyydä maksuton hinta-arvio porrashissistä

Kartoituskäynnin päätteeksi asiantuntijamme antaa sinulle hinta-arvion.
Se ei sido sinua mitenkään.

Kartoituskäyntimme tarkoituksena on yksinomaan tutustua sinun tarpeisiisi ja sinun kotiisi. Näiden avulla voimme tarjota sinulle tarvitsemasi tiedot ja kertoa, onko porrashissi oikea ratkaisu tarpeisiisi ja mikä porrashissi sopii sinulle parhaiten.

Mitä hinta-arvioon sisältyy?

Saat maksuttoman hinta-arvion kartoituskäyntimme lopuksi. Asiantuntijamme viipyy luonasi yleensä noin tunnin, jona aikana hän suorittaa seuraavat tehtävät:

Mittaa portaikkosi

Mittaa portaikkosi

Otamme tarkat mitat portaikostasi ja mahdollisista esteistä hyödyntäen uusinta tekniikkaa, joka mittaa kaiken millimetrilleen.

Kartoittaa liikkuvuustarpeesi

Kartoittaa liikkuvuustarpeesi

Tutustumme tarpeisiisi ja liikkumisen esteisiin. Tämän tiedon avulla osaamme neuvoa sinua juuri sinulle sopivan porrashissin valinnassa. Sellaisen, joka tuntuu mukavalta ja turvalliselta.

Esittelee vaihtoehdot

Esittelee vaihtoehdot

Esittelemme sinulle kaikki tarjoamamme turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvät lisäominaisuudet, jotta voit valita tarvitsemasi. Voit jopa valita sisustukseesi sopivan tuolin värin.

Antaa sinulle hinta-arvion

Antaa sinulle hinta-arvion

Annamme sinulle hinta-arvion räätälöidystä porrashissistä ja kerromme erilaisista rahoitus- ja avustusmahdollisuuksista.

Saat maksuttoman hinta-arvion porrashissistä, joka sopii täsmälleen sinun tarpeisiisi ja sinun kotiisi. Jälleenmyyjämme Algol Trehab porrashissien asiantuntijat ovat luonasi niin kauan kuin tarvitset saadaksesi kaiken kaipaamasi tiedon.

Sinulla on aikaa:

  • Selailla tuoteluetteloja
  • Katsoa esittelyvideoita
  • Tutustua tuolivaihtoehtoihin
  • Keskustella lisäominaisuuksista
  • Päättää haluamastasi verhoilusta
  • Nähdä itse, miksi Stannah-porrashissit ovat erilaisia kuin muut markkinoilla olevat porrashissit.

Kun olet saanut vastaukset kaikkiin mieltäsi painaviin kysymyksiin, saat meiltä maksuttoman hinta-arvion porrashissistä, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi.

Kartoituskäynnin tarkoituksena on, että sinä saat meiltä tarvitsemasi tiedot ja asiantuntijamme kartoittaa tarpeesi. Käynnin päätteeksi tiedät, mitä hinta-arvioon sisältyy ja kuinka Stannah-porrashissi auttaa sinua liikkumaan helpommin. Porrashissimme hinta-arvio sisältää kaikki kulut. Mitään piilokuluja ei ole.

Saatat ihmetellä, miksemme anna hinta-arviota verkossa. Syynä on tämä. Kartoituskäynnin avulla voimme antaa realistisen, tarkan hinta-arvion juuri sinulle räätälöidystä porrashissistä.

Porrashissin ostaminen on suuri päätös.

Punnitse vaihtoehtojasi. Sitten kun olet valmis (se voi olla heti saman tien tai paljon myöhemmin) ja olet tehnyt päätöksesi, ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä haluat. Tämän jälkeen voit vain istua alas ja odottaa.

Ennen kuin huomaatkaan asennustiimimme on saapunut asentamaan porrashissiäsi. Muista, että voit aina soittaa meille, jos sinulla on kysyttävää. Kyse voi olla lisävarusteista (voit milloin tahansa ennen tilauksen tekemistä muuttaa mieltäsi automaattisesta tuolin kääntömekanismista tai muista lisäominaisuuksista) tai kyse voi olla asennuksesta. Olipa sinulla mitä tahansa mielelläsi, me vastaamme kysymyksiisi.

Pyydä maksuton hinta-arvio