Säilytä riippumattomuutesi porrashissin avulla

Porrashissi on helppo asentaa ja käyttää, ja se varmistaa turvallisuutesi ja itsenäisyytesi

Useista ihmisistä, joilla on vaikeuksia päästä liikkumaan, portaiden kulkeminen ylös ja alas on pelottavaa. He saattavat pelätä tasapainon menetystä ja kaatumista. Fyysisten rajoitteiden vuoksi voi olla, että he tarvitsevat sukulaisen tai hoitajan apua portaissa liikkumiseen. Tämä tekee heistä riippuvaisia muista ihmisistä.

Äärimmäisessä tapauksessa, joita nykyään on yhä useammin, kun perheillä ei ole varaa luopua työstään hoitaakseen sukulaisiaan, he huomaavat jääneensä jumiin yhteen kotinsa kerrokseen. Näin ollen voi olla, että he kuluttavat suuren osan ajastaan yhdessä ja samassa huoneessa.

strairlift helps you regain your independence

Porrashissi on ratkaisu

Jossain tapauksissa ihmiset muuttavat asumaan yhteen kerrokseen, tuovat makuuhuoneensa alakertaan, jottei heidän tarvitse käyttää portaita. Tällöin he paitsi luopuvat makuuhuoneensa mukavuudesta, he usein myös tuntevat menettäneensä osan yksityisyydestään, etenkin jos he asuvat yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Porrashissi auttaa ihmisiä säilyttämään riippumattomuutensa. Se tuo mielenrauhaa niin käyttäjälle kuin sukulaisillekin. Porrashissin avulla koko koti on taas käytettävissä. Hissin käyttäjät voivat tuntea olevansa itsenäisiä ja turvassa, ja pääsevät kaikkiin kotinsa kerroksiin ilman kenenkään apua.

Stannah-porrashissit ovat turvallisia

Kaikista porrashisseistämme löytyy sekä aktiivisia että passiivisia turvallisuusominaisuuksia. Niiden avulla voimme taata sinulle itsenäisyytesi ja turvallisuutesi. Jokaisesta hissistä löytyy seuraavat ominaisuudet:

  • Sisäänkelautuva turvavyö.
  • Käyntinopeussäädin, joka takaa pehmeän ja tasaisen kyydin ylös ja alas portaita.
  • Turva-anturit. Jos hissin tiellä on esteitä, anturit havaitsevat esteen ja hissi pysähtyy pehmeästi.

Stannah-porrashissin käyttö on helppoa

Sen lisäksi että porrashissimme ovat turvallisia, niitä on myös helppo käyttää. Käyttö onnistuu helposti myös henkilöiltä, joiden yläraajojen liikkuvuus on rajoitettu. Jokaisen valmistamme hissin mukana toimitetaan kauko-ohjaimet, joilla hissin voi kutsua, jos se on eri kerroksessa. Enää et jää jumiin yhteen kerrokseen.

Myös hissin käynnistäminen on helppoa. Kun olet istuutunut tuoliin, sinun tarvitsee vain painaa ergonomista ohjauspainiketta. Sen painaminen onnistuu millä tahansa käden tai ranteen osalla, joten sen käyttö on miellyttävää vaikka sinulla olisi nivelkipuja.

Stannah-porrashissit ovat mukavia

Sisäkäyttöön tarkoitettujen porrashissiemme tuolit on aina pehmustettu. Niissä on mukava istua, jouduitpa matkaamaan hissillä kuinka usein tahansa.

Hissin lähtiessä liikkeelle ja pysähtyessä liike on aina pehmeä. Tämä on tärkeää etenkin selkäkivuista kärsiville ihmisille. Nytkähdykset voivat pahentaa heidän ongelmiaan ja aiheuttaa epämukavuuden tunteen. Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että porrashissin käyttö on miellyttää kaikille.

Porrashissi voi auttaa sinua saamaan itsenäisyytesi takaisin. Sen ansiosta sinun ei tarvitse odottaa, että joku voi auttaa sinua ja olla riippuvainen muista ihmisistä. Samalla kun saat oman vapautesi takaisin, annat myös läheisillesi heidän vapautensa.