Kuinka porrashissi voi auttaa sinua tai läheistäsi?

Porrashissistä on paljon muutakin apua kuin liikkumisen vapaus

Kirjoittanut Stannah

Stannah-porrashissi auttaa sinua säilyttämään riippumattomuutesi. Jo tieto, että voit liikkua omassa kodissasi mukavasti ja turvallisesti, on suuri helpotus. Eikä se ole sitä pelkästään sinulle, se on helpotus myös ystävillesi ja perheellesi. He voivat olla rauhallisin mielin, kun tietävät sinun pääsevän liikkumaan portaissa turvallisesti.

Kuinka porrashissi voi auttaa sinua

Porrashissiemme suunnittelijat haluavat tehdä elämästäsi parempaa kehittämällä tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan tuotteen. Porrashissi voidaankin räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Mukavuuteen vaikuttavat etenkin pienet seikat, jonka vuoksi haluamme oppia tuntemaan sinut ja sinun tarpeesi paremmin, ennen kuin autamme sinua porrashissin valinnassa. Olipa kyseessä ikääntymisen mukanaan tuomat kivuliaat nivelet, jotka vaikeuttavat liikkumista portaissa, tai liikkumisrajoite, joka heikentää alaraajojen käyttöä, me voimme auttaa sinua tuntemaan olosi turvalliseksi kotonasi.

Porrashissit: ikääntyneiden apuna ympäri maailman

Ikääntyminen tuo tullessaan erilaisia vaikeuksia. Tasapaino heikkenee ja nivelreuma tai nivelrikko saattaa vaikeuttaa elämää. Ennen kuin huomaatkaan portaista kehittyy todellinen este kodissasi. Portaiden käyttö saattaa tuntua kivuliaalta, vaaralliselta tai lähes mahdottomalta.

Porrashissit ikääntyneiden apuna

Useat ihmiset ajattelevat, että portaiden käytön jatkaminen auttaisi ylläpitämään terveyttä. Vaikka liikkuminen on yleisesti ottaen hyvä ajatus, ponnistelu portaiden käyttämiseksi saattaa aiheuttaa pysyvää vauriota polviniveliin. Mitä useammin portaita käytät, sitä suuremmat vauriot. Portaiden käyttö hankaluuksista huolimatta voi johtaa onnettomuuksiin, kaatumisiin ja loukkaantumisiin.

Koti ei saa olla vaarallinen. Laskeutuminen alakertaan keittämään kahvia ei saa olla stressaavaa. Eikä kulku yläkertaan nukkumaan. Kaatumisvaara tarkoittaa, ettei kotisi ole niin turvallinen kuin sen pitäisi olla. Voit loukata itsesi vakavasti etkä ehkä enää sen jälkeen pysty asumaan rakkaassa kodissasi.

Muut porrashissin edut, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi

Porrashissin edut

  • Porrashissi tuo mielenrauhaa:

Tiedät olevasi turvassa omissa portaissasi ja omassa kodissasi. Saat siitä lisää itseluottamusta ja voit tuntea itsesi vapaammaksi, kun tiedät pääseväsi liikkumaan itsenäisesti.

  • Porrashissi auttaa säilyttämään riippumattomuutesi:

 Voit käyttää portaiden kiipeämiseen käyttämäsi energian muihin asioihin. Kuvittele, mitä kaikkea voisit tehdä sillä energialla.

  • Porrashissin asentaminen on nopeaa ja helppoa:

Porrashissin asentaminen käy alle vuorokaudessa, joten kotisi on jälleen täysin käytettävissäsi ennen kuin huomaatkaan.

 Porrashissin ostamiseen ja asennukseen kuluva raha ja vaiva voi tuntua suurelta. Saatat ajatella asennuksen vaativan rakenteisiin tehtäviä muutoksia, suuria rakennustöitä ja sotkua. Näin ei kuitenkaan ole. Porrashissi asennetaan suoraan portaisiisi. Siihen ei tarvita rakennuslupaa eikä suuria muutoksia.

  • Porrashissin asennus ei aiheuta vahinkoa talollesi:

Ystävälliset asentajamme joutuvat poraamaan vain muutamia pieniä reikiä portaisiisi, siinä kaikki. Pysyviä vaurioita ei synny ja asentajamme siivoavat aina jälkensä.

  • Porrashissi on erittäin edullinen ja taloudellinen ratkaisu:

Porrashissin käyttö maksaa vähemmän kuin kahvin keitto.

  • Porrashissi on mukautettavissa:

 Olivatpa portaasi millaiset tahansa, niihin voidaan asentaa juuri niitä varten suunniteltu porrashissi. Tämän lisäksi kartoitamme henkilökohtaiset tarpeesi ja suosittelemme juuri sinulle sopivaa tuolia.

Jo yli 750 000 ihmistä ympäri maailman on ostanut Stannah-porrashissin ja pystyy jälleen liikkumaan itsenäisesti kotonaan. Ota meihin yhteyttä, ja kuule kuinka porrashissi voi helpottaa sinun elämääsi.

Porrashissit edullisia ja mukautettavia