Porrashissin ostaminen tulee halvemmaksi kuin muutto

Porrashissin hinta on monesti yksi suurimmista huolenaiheista. Usein kuitenkin unohdetaan arvioida porrashissin todellista arvoa verrattuna vaihtoehtoihin.

Kirjoittanut Stannah

Jos et enää pysty nousemaan kotisi portaita, vaihtoehtonasi saattaa olla muutto pienempään asuntoon. Se saattaa tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta.

Mutta milloin olet viimeksi muuttanut? Muistatko, mitä kaikkea se vaati? Vuosikymmenten aikana on ehtinyt kertyä melkoinen määrä arvokkaita muistoja ja paljon erilaista tavaraa. Tavaraa, jota et muista omistavasikaan. Kaikki tämä on pakattava laatikoihin. Sen jälkeen on vuokrattava muuttoauto ja nostettava, kannettava ja siirrettävä raskaita kantamuksia, ja huolehdittava että kaikki sujuu kuten pitää. Tämä on kuitenkin vain itse muutto. Sen lisäksi on yritettävä myydä talo ja löytää sopivan hintainen uusi asunto.

Muutto tulee paitsi rahallisesti kalliimmaksi kuin porrashissin asennus, se myös aiheuttaa suunnattomasti stressiä. On uuvuttavaa ja surullista jättää taakseen vuosien aikana kertyneet muistot.

install a stairlift

Porrashissi onkin erinomainen vaihtoehto. Saat jäädä asumaan rakastamaasi kotiin omien tavaroidesi, naapureidesi ja yhteisösi ympäröimänä. Kotona asuminen pitää sinun aktiivisempana, koska olet tutussa ympäristössä. Sinulla on omat rutiinisi ja tiedät, mitä olet tekemässä. Porrashissin avulla voit pitää niistä kiinni. Se auttaa sinua jäämään omaan kotiisi ja liikkumaan itsenäisesti, turvallisesti ja mukavasti.

Porrashissi: tehokkain tapa hyödyntää portaita

Päätös ostaa Stannah-porrashissi on kustannustehokas päätös, joka auttaa sinua jäämään omaan rakkaaseen kotiisi. Sen avulla saat takaisin oman kotisi, riippumattomuutesi ja jopa energisyytesi.

Porrashissin hankinta ei tarkoita, että liikkuisit vähemmän. Sen ansiosta sinulla on energiaa tehdä asioita, joilla on sinulle merkitystä. Kuinka paljon iloa elämääsi saat portaiden kiipeämisestä? Vertaa tätä tilanteeseen, jossa voit käydä ulkona kahvilla, tulla kotiin ja tietää, että pääset portaat ylös vaivatta. Usein iloa tuottavat asiat lisäävät myös aktiivisuuttasi. Esimerkiksi puutarhan hoito, jooga, uinti tai tanssiminen. Ehkä aloitat kokonaan uuden harrastuksen, nyt kun sinulla on taas energiaa. Tai sinulla on vain enemmän voimia viettää aikaa rakkaimpiesi kanssa. Teetpä mitä tahansa, se on taatusti kiinnostavampaa kuin portaiden kiipeäminen, ja todennäköisesti myös turvallisempaa!

Porrashissin ostamisen edut

Porrashissin ostamisessa on useita etuja. Erityisesti verrattuna uuteen kotiin muuttamisen aiheuttamaan stressiin.

  • Se on halvempaa kuin muutto toiseen asuntoon.
  • Saat jäädä rakastamaasi kotiin.
  • Porrashissin asennus käy alle päivässä.
  • Asennuksessa ei tarvitse tehdä muutoksia talon rakenteisiin.
  • Asennus ei aiheuta vahinkoa portaille tai seinille.
  • Voit taas hyödyntää koko taloa, eikä sinun tarvitse asua yhdessä kerroksessa.
  • Porrashissi voidaan asentaa lähes mihin tahansa portaikkoon olipa se suora, kaareva, kierre, pitkä, lyhyt, kapea tai jyrkkä.

Rakennustöitä ei tarvita porrashissin asennukseen. Se asennetaan portaisiin, ei seinään, joten se voidaan asentaa materiaalista riippumatta. Porrashissin asennus käy käden käänteessä ovatpa portaasi puuta, betonia, tiiltä, laattaa tai metallia.

Kuinka ostan porrashissin?

Vain kolme helppoa vaihetta ja saat vapautesi takaisin ilman stressiä ja huolta.

  1. Varaa nyt heti kartoituskäynti, jossa arvioimme tarpeesi ja kotisi. Asiantuntijamme ottaa portaikostasi mitat ja selvittää konkreettiset tarpeesi keskustelemalla kanssasi.
  2. Saat maksuttoman hinta-arvion porrashissistä. Tarjoamamme hinta on tarkka kustannusarvio, johon sitoudumme täysin, ja joka sisältää asennuksen ja 2 vuoden takuun.
  3. Ennen kuin huomaatkaan asentajamme ovat jo ovellasi valmiina asentamaan hissisi. Asennus kestää alle vuorokauden ja ystävälliset asentajamme varmistavat ennen poistumistaan, että osaat käyttää uutta porrashissiäsi.

Soita meille nyt ja saat riippumattomuutesi takaisin ennen kuin huomaatkaan.