Porrashissien ominaisuudet

Kuinka valita oikeat porrashissin lisävarusteet kotiisi?

Kirjoittanut Stannah

Mitä porrashissien lisävarusteita tarvitset?

Kaikki riippuu sinusta. Sen lisäksi, että Stannah tarjoaa valikoiman erilaisia porrashissejä suoraan portaikkoon ja kaarevaan portaikkoon, suurimpaan osaan porrashisseistämme voi valita erilaisia lisävarusteita. Maksuttoman kartoituskäynnin aikana ystävällinen asiantuntijamme kertoo sinulle eri vaihtoehdoista ja esittelee sopivia lisävarusteita. Tässä näet joitain tarjoamiamme varusteita.

Automaattinen tuolin kääntömekanismi

Kaikki Stannahin porrashissit kääntyvät portaiden yläpäässä kohti tasannetta, jotta siirtyminen pois tuolista on turvallista. Jos manuaalinen tuolin kääntäminen tuntuu hankalalta liikkuvuusrajoitteiden vuoksi, tuoliin voidaan asentaa automaattinen tuolin kääntömekanismi. Tällä mekanismilla tuolin käyttäjä voi kääntää tuolin pois portaista yksinkertaisesti pitämällä käsiohjainta painettuna tai kaukosäätimen avulla. Tuolin voi myös kääntää takaisin matkustusasentoon kaukosäätimellä, jotta muut mahtuvat kulkemaan portaista.

Kokoontaittuva kisko

Stannah tarjoaa suoraan portaikkoon kokoontaittuvan kiskon, joka nousee ja laskee automaattisesti tuolin liikkuessa portaikossa. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos kisko voi aiheuttaa mahdollisen kompastumisvaaran portaiden alapäässä tai jos kiskon tiellä on oviaukko. Kokoontaittuvan kiskon avulla Stannah-porrashissisi on siellä, missä tarvitset sitä, ja poissa tieltä, kun et tarvitse.

Turvavyövaihtoehdot

Sisäänkelautuva vakioturvavyö, joka löytyy Siena- ja Starla-tuoleista, on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siihen voidaan liittää toiminto, jonka ansiosta tuoli ei lähde liikkeelle käsinojan ohjauspainikkeella, jollei turvavyötä ole kiinnitetty (vakiovarusteena Sadler-tuolissa). Rinnan ja vatsan yli kulkeva 3-pistevyö sekä 5-pistevyö (yllä) tarjoavat lisätukea. Tarjolla on myös keskeltä soljella kiinnitettävä vyö.

Verhoiluvaihtoehdot

Stannahin sisäkäyttöön tarkoitettujen porrashissien verhoilu ja väri voidaan valita kotisi sisustukseen sopivaksi. Starla-tuoliin voit valita jopa haluamasi kankaisen verhoilun sekä vaaleat tai tummat puiset somisteet. Tiedämme, että porrashissin tulee olla sekä kätevä myös elämäntyyliisi sopiva. Suunnittelemmekin tuolimme näyttämään hyviltä sen lisäksi, että ne ovat turvallisia ja luotettavia.

Ohjaussauvavaihtoehdot

Vakio-ohjaussauva on suunniteltu ergonomiseksi ja helppokäyttöiseksi myös sorminäppäryyden ollessa rajallista. Kuitenkin osa käyttäjistä pitää enemmän viputyyppisestä ohjaimesta. Molemmat sopivat hyvin myös nivelkivun vaivaamille sormille. Valitse itsellesi mukavampi vaihtoehto!

Istuimen eri leveydet

Siena-tuolissa on vakiona mukavan leveät käsinojat (oikeanpuoleinen kuva). Vaihtoehtoisesti saatavana oleva kapea tuoli (vasen kuva) on mahdollista asentaa vain 69 cm leveään portaaseen. Tämä on erinomainen vaihtoehto kapeisiin portaisiin tai lyhyille käyttäjille.

Haluatko kuulla lisää Stannahin porrashissien ominaisuuksista ja lisävarusteista? Soita meille. Jälleenmyyjämme ystävälliset asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi mielellään ja auttavat tekemään sinun kannaltasi parhaan ratkaisun. Neuvonta on ilmaista eikä se sido sinua mitenkään. Soita meille jo tänään.