Porrashissi ei ole tielläsi

Se taittuu siististi kokoon ja vie vain vähän tilaa

Pelkäätkö porrashissin olevan tiellä?

Usein ihmiset välttävät porrashissin ostamista, koska he uskovat sen tukkivan heidän portaikkonsa. He pelkäävät, että perheenjäsenet tai vierailulle tulleet ystävät eivät pääse kulkemaan portaissa.
Huoli on aiheeton. Kaikki porrashissimme taittuvat siististi kokoon. Jalkatuki, kädensijat ja istuin taittuvat ylös ja vievät vain vähän tilaa. Portaat ovat yhä helposti kenen tahansa käytettävissä.

folding stairlift for narrow stairs

Jos haluat pitää tuolin kokonaan poissa portaista, voit tilata kiskon, jonka avulla tuoli pysäköidään kulman taakse. Näin koko portaikko jää tyhjäksi.
Olipa kyseessä suora tai kaareva portaikko kisko asennetaan aina mahdollisimman lähelle portaiden reunaa. Toimintatapamme mukaisesti jälleenmyyjämme asiantuntija ottaa mitat portaistasi ennen hissin valmistamista. Näin voimme olla varmoja, että kisko on varmasti sopiva. Varta vasten kotisi mittojen mukaan valmistetun kiskon etuna on, että se vie vähemmän tilaa. Tämä on erityisen tärkeää kaarevissa portaikoissa. Stannah-kisko myötäilee jokaista kaarretta ja jättää läheisillesi enemmän tilaa portaiden kulkemiseen.

Pelkäätkö, että porrashissisi erottuu liikaa?

Älä suotta. Porrashissimme voidaan mukauttaa kotiisi sopivaksi. Voit valita tarpeitasi ja kotiasi parhaiten vastaavan mallin. Voit tehdä siitä juuri niin hillityn tai erottuvan kuin itse haluat – sinä päätät.
Me mukautamme porrashissisi sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Valitse haluamasi tuolin väri, materiaali ja kiskon väri, ja luo jotain, josta voit olla ylpeä.
Jos sinulla on kysyttävää, soita meille, tai tilaa esitteemme ja tutustu erilaisiin porrashisseihimme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin!