Porrashissit toimivat verkkovirralla ja akuilla

Sähkökatkokaan ei aiheuta häiriötä

Sähkökatkot voivat olla erittäin hankalia. Ne voivat estää sinua jatkamasta toimiasi kunnes sähkö palaa. Tämä pätee keittiölaitteisiin, mutta ei porrashissiin.

Porrashissi toimii jopa sähkökatkon aikana

Oletko joskus ostanut sähkölaitteen tarkastamatta, että se toimii myös sähkökatkon sattuessa? Se on saattanut jättää sinut pulaan, kun olisit tarvinnut sitä eniten.
Porrashissiä ostettaessa tämä on merkittävä tekijä. Et varmastikaan halua jäädä jumiin puoliväliin portaikkoa pimeään.
Me olemme varmistaneet, ettei niin käy.

stairlift keeps going even in a power cut

Stannah-porrashissit eivät pysähdy, vaikka sähköt katkeaisivat. Kaikki Stannah-porrashissit ovat akkukäyttöisiä, ja niiden akut latautuvat jatkuvasti verkkovirrasta. Jos sähkönsyöttö katkeaa, porrashissi jatkaa toimintaansa ja vie sinut turvallisesti määränpäähäsi akkuvirran voimalla. Akut latautuvat automaattisesti, kun tuoli on pysäköitynä latausasemaan, joten virta ei pääse koskaan loppumaan.

Tämän lisäksi Stannah-hisseissä on kaksi kaukosäädintä, yksi portaiden yläpäässä ja toinen alapäässä. Jos tuoli on toisessa kerroksessa, voit kutsua sen luoksesi kaukosäätimellä, etkä koskaan jää jumiin eri kerrokseen. Vaikka joutuisit olemaan ilman sähköä pidemmän aikaa, akuissa riittää virtaa useampaan matkaan portaissa, jotta voit kutsua hissin luoksesi ja ajaa sillä turvallisesti jäämättä jumiin.

Sen lisäksi että Stannah-porrashissit ovat turvallisia ja mukavia, ne ovat äärimmäisen hiljaisia. Voit käyttää hissiä mihin tahansa vuorokauden aikaan, ilman että häiritset muita asukkaita.

Stannah mahdollistaa vapaan, turvallisen ja itsenäisen elämän, ja pitää sinut liikkeessä kuten porrashissisi!