Porrashissit ikääntyneille

Auttavat estämään kaatumisia ja tarjoavat paljon muita etuja

Voit käyttää portaitasi helpommin ja huoletta

Stannah-porrashissit ovat turvallisia. Olemme valmistaneet porrashissejä yli 40 vuotta ja turvallisuutesi on aina ollut meille kaikkein tärkeintä. Oppimaamme ja kokemustamme olemme käyttäneet tehdäksemme porrashisseistä entistä turvallisempia ja mukavampia. Porrashissimme on suunniteltu auttamaan kaikkia iästä riippumatta kulkemaan portaissa vaivatta ilman pelkoa ja kaatumisriskiä.

Ikääntyminen tuo tullessaan erilaisia vaikeuksia. Tasapaino heikkenee ja vaikuttaa negatiivisesti elämäämme. Ennen kuin huomaatkaan portaista kehittyy todelle este kodissasi. Portaiden käyttö saattaa tuntua kivuliaalta, vaaralliselta tai lähes mahdottomalta.

Stairlifts for the elderly

Useat ihmiset ajattelevat, että portaiden käytön jatkaminen auttaisi ylläpitämään terveyttä. Vaikka aktiivisena pysyminen on yleisesti ottaen hyvä ajatus, ponnistelu portaiden käyttämiseksi saattaa aiheuttaa pysyvää vauriota polviniveliin. Mitä useammin portaita käytät, sitä suuremmat vauriot. Portaiden käyttö hankaluuksista huolimatta voi johtaa onnettomuuksiin, kaatumisiin ja loukkaantumisiin.

Koti ei saa olla vaarallinen. Laskeutuminen alakertaan keittämään kahvia ei saa olla stressaavaa. Eikä kulku yläkertaan nukkumaan. Kaatumisvaara tarkoittaa, ettei kotisi ole niin turvallinen kuin sen pitäisi olla. Voit loukata itsesi vakavasti etkä ehkä enää sen jälkeen pysty asumaan rakkaassa kodissasi.

Porrashissin edut, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi

  • Porrashissi ehkäisee kaatumisia. Haluamme varmistaa, että olet turvassa omassa kodissasi. Olet ehkä ryhtynyt varotoimenpiteisiin portaissa putoamisen ehkäisemiseksi, mutta mikään niistä ei ole yhtä turvallinen kuin porrashissi.
  • Porrashissi tuo mielenrauhaa. Tiedät olevasi turvassa omissa portaissasi ja omassa kodissasi. Saat siitä lisää itseluottamusta ja voit tuntea itsesi vapaammaksi, kun tiedät pääseväsi liikkumaan itsenäisesti.
  • Porrashissi auttaa säilyttämään riippumattomuutesi. Voit käyttää portaiden kiipeämiseen käyttämäsi energian muihin asioihin. Kuvittele, mitä kaikkea voisit tehdä sillä energialla.
  • Porrashissin asentaminen on nopeaa ja helppoa. Porrashissin asentaminen käy alle vuorokaudessa, joten kotisi on jälleen täysin käytettävissäsi ennen kuin huomaatkaan.
  • Porrashissin asentaminen on halvempaa ja helpompaa kuin muutto ja mukavampaa kuin asuminen vain yhdessä kerroksessa. Porrashissin ostamiseen ja asennukseen kuluva raha ja vaiva voi tuntua suurelta. Saatat ajatella asennuksen vaativan rakenteisiin tehtäviä muutoksia, suuria rakennustöitä ja sotkua. Näin ei kuitenkaan ole. Porrashissi asennetaan suoraan portaisiisi. Siihen ei tarvita rakennuslupaa eikä suuria muutoksia.
  • Porrashissin asennus ei aiheuta vahinkoa talollesi. Ystävälliset asentajamme joutuvat poraamaan vain muutamia pieniä reikiä portaisiisi, siinä kaikki. Pysyviä vaurioita ei synny ja asentajamme siivoavat aina jälkensä.
  • Porrashissi on erittäin edullinen ja taloudellinen ratkaisu. Porrashissin käyttö maksaa vähemmän kuin kahvin keitto.
  • Porrashissi voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi. Olivatpa portaasi millaiset tahansa, niihin voidaan asentaa juuri niitä varten suunniteltu porrashissi. Tämän lisäksi kartoitamme henkilökohtaiset tarpeesi ja suosittelemme juuri sinulle sopivaa tuolia.

Ota meihin yhteyttä, jotta voit tuntea itsesi turvalliseksi omassa kodissasi.